XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
10 Vanligaste Abused receptfria läkemedel

Receptbelagda läkemedel är inte de enda läkemedel som missbrukas eller missbrukas. Over-the-counter läkemedel kan inte vara vanebildande, men det minskar inte omfattningen av de skador som kan orsakas av att blanda och missbruka dem. OTCs är lätt tillgängliga och kan köpas av nästan vem som helst, inklusive tonåringar. Några av dessa läkemedel har regler och restriktioner.

Hostmedicin

Flesta hosta sirap innehåller dextrometorfan som aktiv ingrediens. Tonåringar missbrukar hostmedicin genom att snabbt konsumerar hostmedicin i stora mängder. Ibland hela flaskan intas. Barn hänvisar till känslan de känner som hög eller känner stenas. Hosta sirap som innehåller paracetamol kan också orsaka leverskador när det tas i stora mängder.

astmainhalatorer

Allergi inhalatorer är OTC inhalationsmedel som används för att bidra till att öppna luftvägarna i astmapatienter. De innehåller ingredienser såsom albuterol som kan öka hjärtfrekvensen, blodtrycket och kan orsaka hjärtklappning.

laxermedel

Laxermedel används för att lindra förstoppning orsakas av en mängd olika frågor. Missbruk av laxermedel spelar in när de används för att främja ohälsosam viktminskning. Personer med ätstörningar använder ofta laxermedel som ett sätt att göra sig av med oönskade vikt. Detta orsakar stora problem i mag-tarmkanalen eftersom när kroppen används för att förlita sig på laxermedel, stannar den producerar de naturliga enzymer som används i rötningsprocessen.

antacida

Antacida arbeta för att minska nivån av syror i magen. De används för att eliminera obehag av halsbränna och uppblåsthet som orsakas av gas. Stress och ångest kan rubba magen och orsaka matsmältningsbesvär. I stället för att låta sin kropp att fungera på egen hand, många människor tar antacida ständigt. Överanvändning av antacida kan ge upphov till att sluta producera de enzymer som behövs för att smälta maten naturligt. Det kan också skada magslemhinnan och andra delar av mag-tarmkanalen.

bantningspiller

Bantningspiller, som Stacker LLS, ofta missbrukas av bantare att tygla sin aptit och ge dem en extra explosion av energi. Vid ett tillfälle, dessa kapslar innehöll efedrin, men nu innehåller de andra ingredienser som liknar till och med koffein.

kalla Läkemedel

Kalla mediciner som innehåller pseudoefedrin är populära ingredienser för skaparna av methanphetamines. I sällsynta fall, kommer missbruk av kalla mediciner i form av mindre upplysta konsumenter som valde fel produkt för symptomen de upplever.

Efedrin

Efedrin är känt i kroppen byggnaden samhället som något som ökar kroppens upptag av syre. Oinformerade idrottsmän använder efedrin för att öka prestanda. Missbruk av efedrin på detta sätt kan vara farligt och ibland dödlig.

Sömntabletter

Receptfria läkemedel som marknadsförs för att hjälpa människor att somna är tänkt att användas ibland. Många människor använder dem varje kväll och tenderar att bygga upp ett motstånd mot dem. Detta orsakar ett motstånd som skall förvärvas och behovet av mer som måste vidtas för att de ska vara effektiva.

acetaminofen

Paracetamol är ett smärtstillande / feber reducering. Används med rätt avsikter, det är en säker och effektiv smärtstillande. Tar doser som är för nära varandra eller mer än den rekommenderade mängden kan vara skadligt. Paracetamol kan erodera magslemhinnan och orsaka allvarliga och oåterkalleliga leverskador.

benadryl

Benadryl aktiva ingrediensen är ett antihistamin. Antihistaminer används för att lindra klåda från allergier och insektsbett. De orsakar också dåsighet. Vissa Bendadryl användare ta medicinen för att hjälpa till med att somna.