XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Allergier hos barn med feber

En feber hos ett barn med allergi är mest sannolikt effekten av en sekundär infektion. Allergier aldrig orsaka ett barns kroppstemperatur att stiga, enligt MayoClinic.com. Några symptom på en allergisk reaktion kan orsaka slem bygga upp i olika delar av barnets kropp, vilket leder till en infektion. De vanligaste sekundära infektioner hos barn med allergier är öroninflammationer, bihåleinflammation och bronkit. Prata med en barnläkare för att fastställa orsaken till feber.

utmärkelser

Allergier är barnets immunsystem som har känslighet för en viss substans, såsom pollen, enligt KidsHealth.org. En allergisk reaktion kan orsaka symptom som liknar en vanlig förkylning, men inte är resultatet av ett virus.

En feber är vanligt hos barn som utvecklar sekundära infektioner, såsom en sinus-infektion, enligt New York Presbyterian Hospital. En allergisk reaktion orsakar bihålorna att svälla och bli inflammerad, fånga slem, främja tillväxten av bakterier och virus.

symptom

Symtom på ett barn med allergier och feber kan överlappa varandra. Till exempel kan ett barn med en kvalsterallergi utvecklar svår täppta bihålor, vilket leder till en sinus-infektion, vilket större nästäppa. Vanliga allergiska symtom är rinnande näsa, nysningar, rinnande ögon, halsirritation och täppta bihålor, enligt MayoClinic.com. Om ett barn har feber med allergier, kommer hon också har en kroppstemperatur över 100,4, enligt New York Presbyterian Hospital. Barnet kommer också att visa symtom såsom kropps frossa, trötthet och illamående.

allergi Behandling

Behandlingen börjar med att se barnläkare. En barnläkare kommer korrekt diagnostisera och rekommendera den mest effektiva behandlingen. Förhindra allergiska reaktioner genom att identifiera de allergener som orsakar reaktionen undvika allergener och ge barnet en daglig antihistamin, enligt FamilyDoctor.org. Om barnet utvecklar en kronisk allergiskt tillstånd, vilket leder till en konsekvent feber, kan en allergolog föreslå allergyskott.

feber Behandling

Behandla feber till följd av allergier med ett smärtstillande / feber reducering, enligt New York Presbyterian Hospital. Använd inte acetylsalicylsyra på barn under 18 år. Aspirin produkter kan öka barnets risk att utveckla Reyes syndrom. Andra sätt att behandla feber inkluderar klä barnet i löst sittande kläder, ger ett varmt bad och ger gott om vätskor.

överväganden

New York Presbyterian Hospital rekommenderar ser omedelbart en läkare om ett barn med allergier visar följande symtom: feber över 105 grader, ihållande gråt, har en stel nacke, har svårt att vakna upp, utvecklar lila fläckar eller har svårt att andas.