XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Methylsulfonylmethane (MSM) är ett naturligt ämne som finns i den mänskliga kroppen i mängder av ca 0,2 ppm. Det är den naturliga källan till 85% svavel finns i alla levande organismer, växter, såväl som mjölk. Hälsokostbranschen främjar som ett komplement till din dagliga kost, som anger att det är en naturlig källa till svavel. Svavel behövs i våra kroppar för en god hälsa. Under normala förhållanden och matvanor, våra kroppar upprätthålla rätt mängd, men ibland kan vi sakna MSM och kunde dra nytta av att ta tillskott.

Artrit

Det vanligaste användningsområdet för MSM är för artros, ett tillstånd där brosket i lederna bryts ned och stör smidigt glid rörelse i lederna. Intag av MSM, tillsammans med glukosamin kan förbättra artrit symptom. MSM har också föreslagits för reumatoid artrit, som är en autoimmun sjukdom där systemet börjar angripa brosket i lederna. Den rekommenderade dosen är 1500 mg per dag för att hjälpa till med den smärta, såväl som att bygga om skada på brosk.

säsongs~~POS=TRUNC Allergier

MSM minskar symptomen på hösnuva och vanliga allergier. MSM är säker att använda på kort sikt för säsongs allergier; Men för de flesta allergiker, är det lämpligt att använda over-the-counter allergimedicin. MSM fungerar på en nivå med traditionell antihistamin behandlingar. Det finns inga kända biverkningar vid användning MSM, vilket gör det till ett lönsamt alternativ till allergimediciner som kan lämna dig dåsighet.

matsmältningsbesvär

Människor som har överdriven magsyra kan ta MSM på en daglig basis för att lindra symptomen, istället för att använda antacida och histaminantagonister för att behandla hyper-syra. En daglig dos mellan 100 mg och 500 mg kan också lindra problem för personer med kronisk förstoppning.

Kemo-preventiv Agent

Ohio State University College of Medicine har genomfört en studie som visade att råttor som fått MSM tog längre tid att få bröstcancer än råttor som inte behandlats. Ett annat test av universitetet använde samma metoder för tjocktarmscancer och fann samma resultat: MSM förlänger tiden för uppkomsten av tumörer.

andra användningsområden

Sedan år 2000 har läkarna börjat se fördelarna med att använda MSM som en del av sin behandlingsregim. MSM hjälper till att upprätthålla kroppens tillgång på svavel, och används för en mängd olika saker. Patienter med multipel skleros använda det på grund av svavel betydelse för upprustning av kroppens vävnader, medan andra hävdar att det är bra för friskare naglar och hår.