XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Är pannkakor OK för en Acid Reflux Diet?

Sura uppstötningar, enligt PubMed Health, är ett återflöde av magsyra i matstrupen, som går från halsen till magen. Det inträffar när din nedre matstrupssfinktern eller LES muskel, oregelbundet slappnar eller försvagas. Vissa livsmedel har potential att förvärra eller utlösa sura uppstötningar och pannkakor som har en hög fetthalt eller syrahalt kan vara en av dem.

trigger Foods

De flesta "utlösande livsmedel" för sura uppstötningar och dess svårare kusin, gastroesofageal refluxsjukdom eller GERD, har höga halter av fett eller syra. Till exempel rekommenderar Jackson Siegelbaum Gastroenterology Clinic undvika stekt mat, mynta, helfet mjölk, olja, choklad, krämig livsmedel, citrusfrukter, kaffe, te och snabbmat om du konsekvent kämpar med återflöde. Bakade varor som tillverkats eller serveras med dessa föremål, inklusive pannkakor, kan också utlösa sura uppstötningar.

pannkaka Framställning

Problemet med pannkakor är att de är stekt i olja eller smör och sedan toppade med mer smör vid servering tid, vilket kan visa sig vara ett stort hinder för sura uppstötningar drabbade. Annabel Cohen och Jill och Manuel Sklar, författarna till "Äta för sura uppstötningar," föreslå en möjlig lösning med bakade pannkakor. Värm ugnen till 450 grader Fahrenheit, placera pannkakssmet i cirklar på en nonstick plåt och grädda pannkakor för sex till åtta minuter per sida, vända en gång.

ingredienser

Vad som händer i pannkakor kan också bidra till att utlösa sura uppstötningar. Specifikt kan helmjölk eller grädde, helfet kärnmjölk och bastanta mängder av smör eller olja orsaka att LES muskeln att slappna av och inducera återflöde. I "Säg mig vad jag ska äta om jag har sura uppstötningar," författaren Elaine Magee föreslår att man använder lättare ingredienser. Hennes recept för kärnmjölk pannkakor innehåller låg fetthalt kärnmjölk, en liten mängd smör och ingen olja eller grädde. Hon föreslår också betjänar flapjacks med reducerat kalori sirap.

överväganden

Inte alla som har sura uppstötningar eller GERD har samma utlösande livsmedel. Vad förvärrar en person kanske inte störa annan, och du kan även ha möjlighet att äta en typ av trigger mat konsekvent och få återflöde från det endast sporadiskt. Om du vet att pannkakor tenderar att sätta på reflux för dig, försök att förbereda en lättare version eller skära dem ur din kost helt och hållet. Andra livsstils åtgärder, som att äta mindre portioner, mindre och tätare måltider, gå ner i vikt, bor i ett upprätt läge när du äter och bär lösare kläder kan också bidra till att minska symptomen enligt PubMed Health.com. Innan du gör några märkbara förändringar i din kost och försök att behandla ihållande sura uppstötningar, se din läkare.