XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Blåmärken ögon grund av Simglasögon

Simglasögon är tänkta att hålla ögonen säker, inte blåmärken dem. Om dina glasögon passar för hårt, men du kan snabbt hitta dig själv med ömma, blåmärken ögon och även brustna blodkärl. Nyckeln är att hitta glasögon som passar tätt nog för att skydda ögonen, men inte så hårt att de orsakar smärta.

Varför dina ögon Bruised

När det finns för mycket press på blodkärlen, kan de läcka eller brista, vilket gör att välbekant syn du känner som ett blåmärke. Huden runt ögonen är tunn och känslig, vilket gör dessa blodkärl mer benägna att irritation och skada. Om dina glasögon är för hårt, kan trycket orsaka blåmärken, men om de är för lös, kan de enkelt stötte, orsaka ögonskador.

Att behandla smärta

Om dina glasögon blåmärken ögonen, då måste du säga upp glasögon tills smärtan försvinner. Att sätta på ett nytt par - även en som passar ordentligt - kan förvärra smärtan. Växla mellan is förpackningar och varma förpackningar, tjugo minuter på och tjugo minuter från varje. Om du har svårt att se eller blåmärken är allvarlig, tala med din läkare.

Rätt passform

För att undvika blåmärken ögonen på första plats, måste du glasögon som passar korrekt. Bandet bör ligga an mot baksidan av huvudet, men bör inte nypa din hud. Glasögonen själva ska centreras över ögonen och ska sitta tillräckligt hårt att vatten inte kan rusa in, men inte så tätt att huden känns klämd eller om du känner trycket i dina ögonhålor. Ibland glasögon som inte är tillräckligt stor för att helt tillgodose dina ögon kan orsaka tryck, så fela på sidan av större glasögon.

goggle Safety

Du bör ha dina glasögon bara när du simmar och inte när man spelar sport i eller ur vattnet. Om du gör det ökar risken för dina glasögon som stötte och dina ögon skadas. Likaså om dina glasögon moln upp, måste du ta bort dem. Om du inte kan se, är det mer sannolikt att stöta på något med dina glasögon och risken att skada ögonen.