XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
De bästa Kontaktlinser för känsliga ögon

Ögonen blir irriterad för en rad olika skäl, bland annat damm, rök, brist på syre till ögats yta, ögonlocks avvikelser, allergier och oförmåga att producera tillräcklig smörjning. Personer med känsliga ögon kan ha svårt att använda kontaktlinser för synkorrektion. Den bästa lösningen för dem med känsliga ögon är kontaktlinser specifikt tillverkade för att arbeta med lätt irriterade ögon.

Proclear Multifocus Linser

Proclear Multi, som också finns i en toriska sort för dem med astigmatism, riktar de med torra ögon. Enligt Dagens Vision kontaktlinser utnyttja speciella material som innehåller fosforylkolin eller PC, en molekyl som finns i humana cellmembran. PC-molekyler attrahera och omger sig med vatten, främja en atmosfär där fuktig och bekväm kontaktlinser är möjligt att skära ned på irritation på grund av känsliga ögon. Cooper tillverkar Proclear Multifocus linser, och de är de enda linsen på marknaden som godkänts av US Food and Drug Administration för torra ögon.

Acuvue Oasys Objektiv

Acuvue Oasys, tillverkat av Johnson & Johnson, förlitar sig på Hydraclear Plus-teknik för att embue kontaktlins med en ökad volym av fuktrika vätmedel. Detta resulterar i en kontaktlins lämpligare för känsliga ögon. Enligt AC Lens gör Acuvue Oasys objektivet det möjligt att bära linser hela dagen, oavsett miljö. Bärare avyttra linser varje vecka och sätt ett nytt par för maximal komfort och effektivitet.

Air Optix Night and Day Aqua linser

Air Optix Night and Day Aqua kontaktlinser använder TriComfort teknik för att främja bekväma linser med hela dagen slitstyrka, särskilt för dem med känsliga ögon. Enligt Air Optix webbplats, hjälper TriComfort Technology kontaktlinser motstå proteinavlagringar, behålla fukt och dra syre genom ögat. Den amerikanska Food and Drug Administration godkänt Air Optix objektiv för både dagligt slitage och kontinuerlig användning av upp till 30 dagar. Ciba Vision tillverkar dessa linser.