XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
De bästa platsbesparande Ellipstränare

Som en prisvärd bit av skonsamma konditionsträning utrustning, till en elliptisk i ditt hem kan motivera du tränar oftare. Tills nyligen, har en elliptisk hemma innebar permanent utse en stor del av utrymme för utrustningen. Idag har nya platsbesparande modeller gjort det lättare för människor att få gymmet för att deras vardagsrum.

Historia

Den elliptiska infördes först 1995. De bröt formen för cardio utrustning genom att kombinera den totala kroppskonditione att köra med den skonsamma nytta av cykling. Efter poppar upp i hälsoklubbar överallt, var elliptiska också snabbt marknadsförs hemmapubliken. Men där löpbandet hade lätt omvandlas till ett uppfällbart och inomhus cykeln redan uppvisade ett litet fotavtryck, den elliptiska ursprungligen visade sig vara en mycket större utmaning när det gällde att skapa en utrymmessnål modell. Idag är många företag har äntligen börjat erbjuda fälla ihop, smalare, eller sidosvänghjul versioner som är särskilt utformade för hemmabruk.

överväganden

När du köper en elliptisk, om en utrymmessnål modell eller inte, är det viktigt att titta på kvalitet, kostnad, garanti och prestanda. Det är viktigt att tänka på var du kommer att sätta maskinen, på vilket sätt och hur ofta du kommer att använda maskinen, och hur bekväm du är med att göra reparationer om det behövs. Vägning alla dessa aspekter och bestämma vad som bäst passar din situation kommer att hjälpa dig att hitta den bästa platsbesparande elliptisk för dina pengar.

Bästa kvalitet

En minskning av storleken av en elliptisk fot-print har allmänt förknippats med en minskning i kvalitet. Anledningen till detta är att med en minskning i storlek kommer en minskning i steglängd såväl som vikten av den maskin som minskar stabiliteten. Trots detta finns det en maskin i synnerhet på marknaden som sticker ut från resten av utrymmessnåla modeller. Best Fitness BFE1 Elliptical är kompakt i mul-print samtidigt som fast i ramen och hög kvalitet och prestanda. Bästa Fitness erbjuder en garanti på 15 år för ramen, 2 år delar och elektronik, 6 månader slitage på delar och ett år av arbete med denna modell.

bästa Kostnad

Innovation alltid bära en tung prislapp. Men om du är villig att ta ge lite svängrum på garantin kan du fortfarande hitta några högkvalitativa platsbesparande elliptiska för under $ 1000. Schwinn A40 och 430 på $ 400 och $ respektive 650, är ​​både stora utför små fotspår elliptiska för deras pris. Visa en kompakt design, dessa modeller är mer tillförlitliga än fällbara elliptiska, som tenderar att offra kvalitet när man försöker sänka sina kostnader.

Bästa platsbesparande konstruktion

Det har varit några stora anpassningar till de ursprungliga elliptiska, men bara en ändring kan anses vara bäst när det gäller sann platsbesparande framgångar. Uthållighet är InMotion mini-elliptiska är den i särklass största utrymme sparare. Med en vikt på endast 30 pund. och stående 2 fot bred och 1 fot lång, förpackningar denna lilla maskin en stor punch för en sådan liten fot-print. Uppoffringar görs på steglängden och stabilitet vilket är vanligt med de flesta platsbesparande modeller, men detta får jobbet gjort på under $ 150, medan ger en helt ny innebörd för att hålla-det-enkel design.

Bäst Över alla

Ta allt i beaktande, är det bästa platsbesparande elliptisk den fällbara Vision Fitness X6200. På $ 2000 har den här modellen hög kvalitet konstruktion, mjuk gång, bra stabilitet och en trevlig 1 år på arbete och 3 år delar garanti till toppen saker. Det är viktigt att komma ihåg dock att för ungefär $ 500 mindre du kan köpa en mycket högre rankade mittlinjen elliptisk med en bättre garanti, såsom Sole E35, om du bestämma att platsbesparande är inte längre en hög prioritet för du.