XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

De positiva hälsoeffekterna av gurkmeja pulver


De positiva hälsoeffekterna av gurkmeja pulver har varit känd i århundraden. Nyligen har forskare upptäckt hur gurkmeja fördelar pulver hälsa. Den spännande nyheten att curcumin, den viktigaste beståndsdelen i gurkmeja, har äkta sjukdom kämpar kapacitet bör leda till utveckling av mer potenta curcumin föreningar som skulle kunna hjälpa till att bekämpa en mängd olika sjukdomar. Nyligen upptäckte forskare hur curcumin i gurkmeja fungerar på cellnivå för att ge hälsofördelar - information som inte tidigare känd.

Historia

Gurkmeja används ofta som en krydda i Sydasiatiska recept. Gurkmeja hälsofördelar inkluderar användning som en tonic för en mängd olika sjukdomar som innefattar sårläkning, hjälper matsmältningen störningar, som en anti-inflammatorisk och som en anti-bakteriell.

fördelar

Upptäckten av hälsoeffekterna av gurkmeja är ingenting annat än goda nyheter. Utveckla sjukdomsbekämpande föreningar från naturen kan eliminera skadliga biverkningar som kommer från syntetiska farmakologiska medel. Naturlig hälsa entusiaster har redan upptäckt hur gurkmeja kan leda till bättre hälsa.

potential

Forskare har studerat hälsoeffekterna av gurkmeja pulver i flera år, upptäcker att curcumin som finns i gurkmeja ökar immunitet och minskar cytokin (en markör för inflammation) i kroppen. Resultaten av forskningen gör gurkmeja pulver tilltalande för användning i ett brett spektrum av sjukdomar, inklusive hjärt förebyggande av sjukdomar, Alzheimers sjukdom, diabetes och cancer. En senare studie visar att curcumin i gurkmeja kommer in i de celler i kroppen och "inducerar segmentell beställning i membranet," agerar som en farmaceutiskt läkemedel.

Funktioner

Gurkmeja krämer, omslag, te och mjölk spetsad med gurkmeja pulver kan användas för att läka. Gurkmeja kapslar kan också köpas för att utnyttja de positiva hälsoeffekterna av curcumin i gurkmeja pulver.

Varning

Det är säkert att använda gurkmeja för dess potentiella hälsofördelar. Högt intag av gurkmeja kan orsaka mag upprörd. Inga andra skadliga effekter har konstaterats vid användning av gurkmeja pulver till att förbättra hälsan. Tala om för din läkare om du använder gurkmeja pulver tillskott.