XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

En drog bröst muskel är oftast resultatet av en rigorös träning eller felaktig lyftteknik. Smärtan kan vara mycket mild till extrem. Denna artikel kommer att hjälpa dig att avgöra om du har en drog bröst muskel genom att gå igenom de vanligaste symptomen på denna typ av skada.

Ömhet

Det första tecknet på en drog bröst muskel är ömhet. När muskeln rörd, kommer smärtan att bli större. Känslan kan jämföras med den hos ett blåmärke. I en mer allvarlig muskel tår, kan smärtan vara intensiv även när du inte röra vid den.

hårdnande

Stelhet är en märkbar symptom på en drog bröst muskel. Du kommer att märka den drabbade muskeln kommer att känna mer spänd än normalt. Eftersom vissa bröstmuskulaturen används för att flytta armarna, kommer din armrörelse begränsas i viss utsträckning. Detta är kanske den längsta varaktig symptom och kan pågå i över två veckor.

Svullnad

Svullnad sker med de flesta drog muskler. Om stammen är mindre, kommer svullnaden inte vara självklart. En kraftigt ansträngda muskler kommer att ha synliga tecken på svullnad. I fallet med kraftig svullnad, är det viktigt att se en läkare för att säkerställa att det inte kommer att bli någon bestående skada på muskeln.

Försvagning

Under läkningsprocessen, blir muskeln svagare än normalt. Precis som med andra symptom, desto värre skadan är, desto mer märkbara symptom vara. När du drar en muskel, du faktiskt har flera små tårar i det. Det är inte förrän varje tår repareras att du kommer att ha full styrka tillbaka.

blåmärken

Blåmärken vanligtvis förekommer endast i de mest allvarligt drog muskler. Blåmärke kunde visa upp som något från en liten missfärgning på huden till en djup lila färg. Dessa visas vanligtvis inom två dagar från den initiala muskelbristning.