XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Dieter att bli Slim


Bantningsdieter består av friska, näringsrika livsmedel som bränsle din kropp så att du kan gå ner i vikt. Många av dessa dieter skära ut kolhydrater och fokus på ett fåtal livsmedelsgrupper såsom kött, frukt och grönsaker. Dieters också rekommenderas att äta mindre måltider oftare för att öka sin ämnesomsättning.

South Beach Diet

The South Beach Diet är en meny och livsstil plan som skapats av Dr. Arthur Agatston, kardiolog och professor vid University of Miami Miller School of Medicine. Kosten är uppdelad i tre olika faser. I den första fasen, som också är den strängaste är dieters uppmanas att äta några kolhydrater, raffinerat stärkelse eller socker. Dr. Agaston rekommenderar vistas på fas ett i två veckor, men du kan stanna på denna nivå under längre tid om du behöver gå ner en hel del vikt. Måltider för fas ett består av magert protein som finns i kalkon, fisk, nötter, frön och specifika grönsaker som avokado. Måltiderna gradvis övergång i fas två av kosten. Denna fas består av recept som innehåller mer kött, svarta bönor rätter, fullkorn pasta, sweet potato fries, grönsaker, frukt och andra hälsosamma val. Friska desserter uppmuntras också. Dieters rekommenderas att stanna på fas två tills de når sina mål viktminskning. Fas tre är den sista fasen av dieten. Denna fas är avsedd att hjälpa en person behålla sin viktminskning från de två första faserna. En person kan äta samma typ av hälsosamma livsmedel och fler recept rekommenderas. På fas tre en person kan ha flera behandlar i måtta. Några rekommenderade livsmedel för denna nivå är majskolv, köttgryta och kyckling potten cirkel.

Viktväktarna

Viktväktarna är en diet plan som liknar andra program, utom mat här si spåras med ett poängsystem snarare än att räkna kalorier. En person möter en konsult för en utvärdering. Personen sedan underrättade om hur många poäng de kan ta varje dag. De kan använda ett diagram för att bestämma hur många poäng en viss maträtt är. Till exempel kan chokladkaka vara cirka 30 punkter. Dieter kan äta vad de vill så länge de håller sig inom sina poäng för dagen. Denna diet ger mer flexibilitet, men du kan hamna hungrig om du väljer att äta godis eftersom godis är högre i leden än grönsaker. Dieters uppmuntras att äta en mängd olika hälsosamma livsmedel på denna plan. Många människor gillar denna plan, eftersom de kan delta i möten och få kontinuerlig support från vikt konsulter.

Jenny Craig

Jenny Craig är en annan plan viktminskning som liknar Viktväktarna eftersom dieters få stöd och matsedlar samt. Maten är färdigförpackade och ges till dig med inställda kalorier. De har många olika matalternativ, inklusive kyckling fettuccine och marconi och ost. Måltiderna är packade med näringsämnen för att säkerställa att människor möts deras dagliga behov vitamin.