XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Måltider i farten är inte alltid lätt att göra. Det är där måltidsersättare dryck kommer in i bilden. På bara några sekunder, är en snabb, läcker måltid i hand och det kan göras på ett sunt och billigt sätt.

Fungera

Funktionen hos en enkel måltidsersättning dryck är att ge dig en snabb måltid med lite förberedelser. De är särskilt utformade för att äta på flykt eller när du do not feel like förbereda en måltid. En annan funktion är för viktminskning. I det här fallet, de ersätter en eller flera måltider i samband med en måltid plan.

typer

Det finns tre huvudsakliga typer av enkla måltidsersättning drycker.
Först, det snabbaste och enklaste, är de färdiga att dricka formler.
Den andra lätt typ av dryck är en måltidsersättning pulver (MRP).

För det tredje finns det hemlagad måltidsersättare dryck som görs från grunden. Detta är fortfarande lätt, men det är lite mer preparatet.

Funktioner

Ready-to-drink formler kommer i en plast eller glasflaska. De har nutritionetiketter på baksidan som ger kalorier, fett, proteinhalt, kolhydratinnehåll och information om vitaminer och mineraler. De kan hittas i hälsokostbutiker, livsmedelsbutiker och på nätet.

Måltidsersättning pulver komma i enskilda paket eller i behållare med en skopa. De är formulerade med en balans av protein, kolhydrater och fett. Vissa erbjuder även multivitaminer, antioxidanter och matsmältningsenzymer.

Hemlagad måltidsersättning drycker har oftast proteinpulver läggas till dem. De är i allmänhet med vatten, mjölk eller en mjölk alternativ såsom soja, mandel eller hampa. Några vanliga ingredienser är bär, yoghurt, jordnötssmör, bananer och ibland linfrön eller linfrö olja. Det är också vanligt att tillsätta greener formler för att dessa drycker.

Konsistens

Vissa människor gillar att äta sina drycker med en sked. Det finns några sätt att göra detta.
När du gör en drink i en mixer, minska vätska som används och lägga till mer is. Till exempel, minska 12 uns av fluid till 8 och lägger till fyra isbitar i stället för två. Detta kommer att göra det tjockare. Använda bananer kommer att lägga mer skum, vilket gör det tjockare.
Ett annat alternativ är att sätta pulver i en skål och tillsätt endast tillräckligt med vätska för att göra en puddingliknande konsistens.
Eller göra en skål med gröt genom att sätta en mogen banan i en skål, tillsätt mer pulver, frön och bär, sedan mosa den till en massa.

Del storlek och kalorier

Storleken av drycken beror på vad det används för. Måltidsersättning drycker varierar i kalorier 220-500, beroende på användning och ingredienser. Till exempel, en efter träningen shake gjord med en banan, 12 uns av sojamjölk, 1 msk. jordnötssmör och en skopa proteinpulver kommer att överstiga 500 kalorier. En färdig att dricka formel från stormarknaden kan ha cirka 220 kalorier.

överväganden

För att göra processen mer bekvämt, köpa en shaker kopp. Detta kan gå med dig till gymmet eller på kontoret, där du kan ha en skaka redo att gå på några sekunder med hjälp av pulver och mjölk eller vatten.

fördelar

Måltidsersättning drycker kan hjälpa till att reglera blodsockret, öka energinivåer och agera som goda substitut för ohälsosamma mellanmål alternativ när du är hungrig. Överväga måltidsersättning drycker under resan, som ett alternativ till dyra, närings tomma (och dyra) snacks och måltider på flygplatser, på flygplan eller i bilen.