XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Dricka bakpulver eller bikarbonat pulver, löst i vatten är en huskur som har använts i många generationer för att lindra symptomen av matsmältningsbesvär, halsbränna, infektioner och artrit, bland andra problem. Bakpulver är en alkalisk förening som minskar surhetsgraden i kroppen. Den typiska amerikanska dieten är mycket sura, vilket gör att många sjukdomar och tillstånd att utvecklas och blomstra. Bakpulver, tas i måttliga mängder och vid lämpliga tidpunkter, främjar hälsosam biokemi.

sura Diets

Den typiska amerikanska dieten har förändrats mycket under det senaste århundradet. I tidigare epoker, amerikaner konsumerade mycket mer färska grönsaker, frukt, mejeriprodukter, medan endast äter måttliga mängder av djurbaserade protein, vilket bidrog till en sund alkalisk miljö i kroppen. Under de senaste decennierna har den amerikanska dieten blir baserat på "snabbmat", raffinerade och förädlade färdigmat, kolhydrater, söta drycker och stora mängder fettrik kött. Moderna dieter producerar mycket mer surhet i kroppen, vilket äventyrar immunitet och orsakar en mängd olika symptom.

surhet kris

Människoblod måste vara alkaliskt för att effektivt transportera näringsämnen och avfallsprodukter, och utbyta syre och koldioxid med andra vävnader. Specifikt måste blodet mäta nära 7,35 på pH-skalan, som är en logaritmisk mätning av vätejoner och syra. En sur diet sätter kroppen i en kris eftersom det hotar att sänka pH mätning av blod. Enligt "Biokemiska, fysiologiska och molekylära aspekter av Human Nutrition," kroppen reagerar genom att frigöra kalcium och magnesium från skelettet och sätta det i blodet och andra vävnader, som har en alkaliserande effekt. Men försvagar mineralförlust och vanställer ben och leder till osteoporos, osteomalaci och artrit. Överdriven mineraler i blodet bidrar till åderförkalkning, eller åderförkalkning. Vidare minskar surhetsgraden immunitet och främjar tillväxt och spridning av patogener, såsom bakterier, virus och parasiter.

Fördelar med bakpulver

Dricka bakpulver upplöst i vatten är en snabb och prisvärd metod för att neutralisera effekterna av en sur kost eller måltid. Bakpulver löser sig lätt i vatten och absorberas snabbt i tarmarna. Det kan vara till hjälp för syra reflex, matsmältningsbesvär eller magbesvär. Den kolsyra som uppstår när bakpulver blandas med vatten kan främja rapningar, som kan lindra överskottsgasen och uppblåsthet. Enligt "Human Biochemistry and Disease" alkalinitet som sker med dricksvatten bakpulver kan lösa de smärtsamma urinsyra kristaller av gikt och lindra inflammation i artrit.

rekommendationer

Bakpulver upplöst i vatten är bäst tas mellan måltiderna. Om det tas med mat, kommer det att minska effektiviteten i magen syra och kompromiss matsmältning. En eller två teskedar bakpulver i en åtta ounce glas renat vatten två gånger om dagen är en gemensam rekommendation för människor som vill öka alkaliniteten av kroppen. Naturligtvis, kostförändringar är bra också, men bakpulver är ofta lättare för människor att börja med. En komplettering till bakpulver drycken är en kil av citron eller lime, som är starkt alkaliska frukter som också lägga till lite smak. Eftersom bakpulver innehåller några föroreningar, en del människor föredrar ren bikarbonat pulver, som har samma alkaliserande effekt.