XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Farorna med Inversion Boards


Inversion terapi arbetar för att ta bort trycket från ryggraden genom att hänga patienten upp och ned. Vanligen görs genom att sträcka ut på en särskild tabell, som sedan lutas orsaka inversion, inversion terapi förespråkare hävdar att de sträcker övergångar ryggont och saktar andra ryggradsproblem. Inte utan dess biverkningar, är vissa människor uppmanas att undvika den här typen av behandling helt och hållet.

Nybörjare och Inversion Therapy

Oavsett dess effekter på ryggen, inversion terapi definitivt leder till ökat blodflöde till huvudet. Enligt en 2008 BBC artikel, inte ens professionella idrottare tillbringar mer än ett par minuter åt gången upp och ned. I artikeln anges att långvarig inversion kan orsaka problem med lungorna, hjärtat och hjärnan, särskilt i de med förhöjt blodtryck. Råd för nybörjare ingår börjar långsamt, med mindre drastiska grader av inversion och för kortare perioder tills personen används till det och hitta outs hur kroppen reagerar. Om inte annat, kan en person uppleva yrsel med inversion terapi, särskilt i de tidiga stadierna.

Bibehålla en Spotter

Tillverkare av inversion terapi tabeller rekommenderar att i början av inversion terapi, inte individer använder inversion tabellen ensam. Det är aldrig säkert hur en person kommer att reagera på terapin. I kombination med yrsel och ovana med hur maskinen fungerar, kan användningen av en inversion styrelse eller tabell leda till olyckor. Att ha en spotter är alltid en bra idé och i tidig användning av tabellen, är en nödvändighet.

Förhöjt blodtryck

Den största faran från inversion tabellen kommer från den plötsliga ökningen av blodtrycket. Personer som tar blodförtunnande medel eller som använder acetylsalicylsyra behandling bör inte använda inversion tabeller alls. Gravida kvinnor och personer som lider av glaukom, hade en nyligen ryggmärgsskada eller operation, haft en stroke eller löper risk från en stroke bör söka en professionell läkarutlåtande i användningen av någon inversion bord, enligt "Chicago Tribune" hälsacolumnisten, Julie Deardorff.

läkare Rekommendationer

Inversion tabellen förespråkare rapporterar positiva resultat med inversion terapi och många säkert använda inversion tabeller på en daglig basis. Idén att stå på huvudet för att invertera blodflödet och lindra spinal trycket ursprungligen kommer från Yoga, Deardorff påstår i sin artikel, "inversion Gain Traction." Tanken bakom inversion är att vända sammanslagning av blod i de nedre extremiteterna som uppstår på grund av tyngdkraften och lindra ryggradskompression och tryck, men det finns alltid andra sätt att lindra ryggsmärta. Den som är i riskzonen, eller har frågor om säkerheten för att använda en inversion bord, måste rådgöra med sin läkare före användning.