XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Fritt fett läger för barn


"Fat" läger, eller viktminskning läger, rymmer barn som kämpar med fetma genom att sätta dem i en vänlig och hjälpsam miljö med andra som upplever samma kamp. För dem som söker vägar för sina barn att delta i ett läger gratis, undervisning bistånd och stipendier är de vanligaste och livskraftiga alternativ.

Camp Shane Stipendier

Camp Shane är en mainstream viktminskning läger som har varit med på stora nyhetskanaler som MTV och MSNBC. Även om programmet är inte undervisning gratis, många mediefigurer, som Tyra Banks, har betalat för campare "undervisning samt hjälpte kompensera kostnaderna för familjer. Från och med oktober 2010 och erbjuder Camp Shane Nikki Blonsky stipendium, där vinnarna får en undervisning-fri, nio veckor session på Camp Shane sommaren 2011.

Wellspring läger

Wellspring läger är en icke-traditionell anläggning som marknadsför sig som en fet läger alternativ. Genom att implementera ett vetenskapligt förhållningssätt till mat och motion management, säger att campare förlorar i genomsnitt 4 pund. per vecka.

Wellspring läger säger att det tar några sjukförsäkring. Även om dess undervisning börjar på $ 6490 för fyra veckor, är ersättning enligt en sjukförsäkring möjligt och kan bidra till att kompensera kostnaderna.

Ny bild Camp: Imagine Me Contest

Ny bild Camp erbjuder årligen 10 campare gratis undervisning för en tre veckor, sömn-away session på sin anläggning i Pocono spår. Lägret är 90 minuter från New York och Philadelphia, och ger personliga tränare och aktiviteter i en 350-tunnland naturlig miljö. För att vara berättigad till undervisning utan tävling på ny bild Camp, regelbundet kontrollera sin webbplats för riktlinjer och deadlines.