XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Halsinfektioner kan vara resultatet av en mängd olika saker, inklusive bakterier, skada och förkylningar. Svälja, kan prata och äta bevisa obekvämt för alla som lider av en halsinfektion, men lättnad är möjlig. Oavsett om du försöker läkemedel eller naturläkemedel, är smärtlindring en viktig del av läkningsprocessen. Behandlingar för lättnad bestäms av den ursprungliga orsaken till halsinfektion och bör diskuteras med din husläkare.

mediciner

Halsinfektioner orsakade av grupp A-streptokocker kan behandlas med antibiotika som penicillin V, ett oralt läkemedel, eller penicillin G, en insprutningsform av gemensamma antibiotikum. Halsinfektioner orsakade av andra bakterier kan också behandlas med penicillinderivat som amoxicillin och kloxacillin. Cefalosporinantibiotika, såsom Celcor och Suprax är också förskrivna.

Huskurer

Bra gammaldags hem rättsmedel för halsont och halsinfektion lättnad kan hittas i samband med antibiotikabehandlingar. Till exempel är varmt te med honung och citron en beprövad halsont lättnad åtgärda, som är gurgla med varmt saltvatten. Luftfuktning är också till hjälp, eftersom den fuktiga luften lindrar torra, knaster symptom orsakade av infekterade tonsiller och virushalsinfektioner orsakade av förkylning och influensa.

Naturläkemedel

En mängd olika örter har använts i generationer vid behandling och lindring av halsinfektioner och halsont orsakade av bakterier och virus buggar, tonsillit och skada. Några av de vanligaste inkluderar kamomill, som är en utmärkt flower-te, och eukalyptus, en minty-arom erbjuds av bladen på trädet med samma namn. Lakritsrot och berberis är också favoriter, som är hal alm. Dessa örter och rötter kan bryggas till te, som erbjuder omedelbar lättnad till rodnad, irriterad hals foder.