XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hjälp för dem som försöker att bli gravid


Om du försöker bli gravid du kanske vill lära sig så mycket som möjligt om alla de olika sätt att öka dina chanser att bli gravid. Många par har absolut inga problem att bli gravid, men ibland naturen behöver en liten knuff för att få saker i rullning. Från homeopati till allmänpraktiserande läkare, det finns gott om hjälp för dem som försöker att bli gravid.

Innan du försöker

Om du försöker bli gravid, är det viktigaste du kan göra för att boka en tid med din gynekolog eller barnmorska att genomgå en fullständig fysisk analys. Läkaren kommer att testa ditt blod för hormonnivåer och andra villkor, och han kommer också att utföra en gynekologisk undersökning. Därifrån din läkare kommer att kunna hjälpa dig beskriva en tillvägagångssättet för att bli gravid. Ändra din kost till det bättre, inklusive massor av folsyra, som kan återfinnas i gröna bladgrönsaker och squash sorter. Folsyra är nödvändigt för kvinnors hälsa, och är ett viktigt näringsämne i reproduktion. Om dina blodprover och cellprov resultat är normala, är din kropp redo att föreställa sig. Om onormala resultat visas bli gravid kan kräva hjälp av en läkare.

hormonella Aid

Många kvinnor upptäcker hormonell obalans i kroppen hindrar dem från att kunna bli gravid. Lyckligtvis kan läkarna hjälpa dessa frågor och öka dina chanser att bli gravid. Progesteron ordineras ofta via piller, att hjälpa till att reglera din ägglossning och menstruation cykler. Ta dessa piller för 6 månader och sedan hoppa ta piller för en hel månad innan du försöker bli gravid. Om du lider av polycystiskt ovariesyndrom (PCOS), pågår hormonbehandling är nödvändigt för att undvika ytterligare cystisk komplikationer.

alternativ Hjälp

Diskutera alternativa metoder för att bli gravid med din läkare innan experimentera med några homeopatiska eller växtbaserade behandlingar. Homeopatiska läkemedel erbjuder flera "botemedel" för kvinnor som upplever en hård tid att bli gravid. För kvinnor med PCOS, är åtgärder som sepia och Sabina ofta tas i doser av 6c till 200c. Men om du hoppar perioder och inte ägglossning, dessa åtgärder är värdelösa. Kroppens överproduktion av androgener hindra menstruationscykeln, och hormonbehandling är ofta nödvändigt. Ibland fertilitetsläkemedel såsom Clomid är föreskrivna för att öka ägget mottaglighet för befruktning, men alla droger kommer med biverkningar. Tar fertilitetsläkemedel kan öka förekomsten av flerbarnsfödslar som tvillingar, trillingar och även fyrlingar.