XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur Återvinn koppartråd i Santa Cruz, Kalifornien


I ett försök att skydda miljön, länet Santa Cruz, Kalifornien, erbjuder sina invånare återvinning och slutomhändertagande. Här kan du återvinna en mängd artiklar, inklusive glas, burkar, papper, kartong, batterier, använd motorolja, bil filter och metallskrot. Koppar faller under kategorin "metallskrot" - och dess värde har ökat kraftigt från och med 2011. I Santa Cruz, det finns både återköp återvinningscentraler - där du kan tjäna pengar för din koppartråd - liksom andra återvinningscentraler, där man kan återvinna helt enkelt för att skydda miljön.

Instruktioner

1 Samla koppartråd du vill återvinna och placera den i en låda eller påse. Bestäm om du vill återvinna koppartråd på en återköpsåtervinningscentralen, eller på en återvinningsstation som inte betalar.

2 Besök återköps återvinningscentral närmast dig. Återvinningscentraler som tar emot och betalar för koppartråd i Santa Cruz, är Watson Metals Co, D & D Återvinning och State Steel Corporation.

3 Besök Santa Cruz länet återvinner hemsida, om du funderar på att återvinna koppartråd och få betalt för det är inte ett problem. Denna webbplats innehåller länkar till de Buena Vista deponering och Ben Lomond Transfer Station återvinning och bortskaffande. Dessa accepterar metallskrot, såsom koppartråd. Välj återvinning och bortskaffande anläggning som är närmast dig.

4 Ta med ID när du tar koppartråden till återvinningsanläggningen. Enligt Santa Cruz länet återanvänder webbplats, ID krävs för att använda återvinnings- och avfallsanläggningar. Detta ID är nödvändig för att säkerställa att du är bosatt i länet.

Tips

  • Inte alla återköpsåtervinningsanläggningar som tar emot metallskrot har samma politik; Därför kallar anläggningen innan ditt besök, så att du kan läsa mer om deras kopparåtervinningspolitik och hur mycket de betalar.
  • I allmänhet kommer återvinningsanläggningar som accepterar koppartråd be dig att ta av koppartråd beläggning innan de kan acceptera det.
  • Om koppartråd har en beläggning, inte bränna bort det. Du kan antingen skära beläggningen med rundtång eller en rakkniv kniv. Bränna beläggningen får du en fin, på grund av den giftiga röken beläggningen avger.