XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Hur Cook Lamb på en Weber Grill

Matlagning lamm på en Weber grill genomsyrar den rökiga och jordig smak från kol till köttig rikedomen i köttet. Lammkotletter och biffar fortfarande anbud och saftiga när tillagas på en Weber grill, men större nedskärningar av lamm, såsom hela ben av lamm eller stekar, laga bättre vid låga temperaturer under långa tidsperioder i en rost ugn eller långsam spis. Om benfritt eller ben, välja lammkotletter och biffar som visas ljusröd färg och innehåller lätt marmorering för bästa resultat på grillen.

grillning Lamb

Steg 1

Fjäril stora nedskärningar av lamm, såsom en benfri lammstek eller tjockt skurna kotletter, innan grillning för att skära köttet ner till en jämn tjocklek av högst 1 1/2 inches hela. Klipp bort stora bitar av fett.

Steg 2

Tänd kol för att förvärma grillen till hög värme, mellan 450 till 500 grader Fahrenheit. Justera ventilerna som behövs för att öka, minska eller bibehålla temperaturer under matlagning. Öppna ventilerna ökar temperaturen eftersom det tillåter syre till bränsle elden; stänga dem minskar det.

steg 3

Ta lammet till rumstemperatur. Dra ur kylskåpet och låt det sitta i upp till 30 minuter. Salt och peppar lammet och krydda efter smak. Pensla köttet med ett tunt lager av olivolja.

steg 4

Placera lamm på den förvärmda grillen. Koka i tre till fyra minuter för tunnare kotletter, eller sex till åtta minuter för tjockare nedskärningar, vrid sedan köttet med hjälp av en spatel eller tång. Koka på andra sidan under lika lång tid, eller tills den inre temperaturen registren 145 F för medellång-sällsynta. Ta den inre temperaturen i lammet genom att sätta in en stektermometer i den tjockaste delen av köttet inte vidrör benet.

varningar

  • Hantera aldrig heta grill ventiler, galler eller förrätt utan att bära skydds grillning vantar eller handskar.

tips

  • Overcooked lamm kan vara hård, torr och gamey. Även om USDA rekommenderar minst inre temperatur på 145 F för lamm, många kockar väljer att laga lamm till en innertemperatur av 125-135 F och tillåta en viloperiod för att bringa temperaturen något högre innan du äter.

Saker du behöver

  • Olivolja
  • Salt och peppar
  • stektermometer