XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Hur du håller din tonåring Av Facebook

En 2011 undersökning av 1.000 tonåringar från TotalDUI.com indikerade att 50 procent av tonåringar besökte ett socialt nätverk minst en gång per dag och att de flesta studenter kan inte göra det utan sociala nätverk i 34 timmar. Medan säkert surfa runt på Facebook för några minuter varje dag är förmodligen inte en stor sak, besatthet över sociala nätverk eller spendera timmar anslutna varje dag kan ha en negativ effekt på din tonåring. Håll honom Facebook och ansluten till det verkliga livet för att odla faktiska förhållanden och begränsa negativa online-upplevelser.

Steg 1

Förbjud din tonåring att ha sin egen Facebook-konto tills åtminstone hans 13: e födelsedag. Facebook kräver att användarna att kontrollera att de är 13 år eller äldre innan du hämtar ett konto, men en undersökning från Consumer Reports fann att det fanns 7,5 miljoner under 13 års ålder på platsen - en tredjedel av alla mindre användare totalt. Låt inte din tonåring att få ett konto tills han är gammal nog och kan använda webbplatsen på ett ansvarsfullt sätt.

Steg 2

Skapa en balanserad schema för din tonåring som erbjuder olika aktiviteter för en väl avrundad livsstil. När upptagen med skola, fritidsaktiviteter och familjeansvar, kommer din tonåring har mindre tid att spendera på nätet och på Facebook. Undvika överbelastning din tonåring schema - välj några aktiviteter tillsammans varje vecka och fortfarande tillåta fritiden för en väl avrundad tidtabell.

steg 3

Begränsa mängden datortid din tonåring har varje dag och hålla datorn i en tillgänglig plats i hemmet. Din tonåring kan vara mindre benägna att tillbringa sin dag på Facebook om han har en 30-minuters icke-skoldator begränsa eller han vet att vem som helst kunde gå förbi och se vad han gör på nätet.

steg 4

Ställ föräldrakontroll på din dator så att din tonåring inte kan få tillgång till Facebook, eller, om han har ett konto, kan bara få sida för en viss tid varje dag. Webbläsare add-ons och programvara kan båda gör att du kan styra hur mycket tid din tonåring tillbringar på Facebook eller blockera honom från att komma åt webbplatsen helt och hållet.

steg 5

Prata med din tonåring om att begränsa sociala nätverk och varför du är orolig för Facebook. Enligt en 2012 rapport från Common Sense Media, i 90 procent av tonåringar som hade använt sociala medier på något sätt, 20 procent av tonåringar sa att de var beroende av sociala medier, medan 43 procent ville att de kunde dra oftare. Precis som all verksamhet, kan sociala medier vara farliga när de används tvångsmässigt och i stället för verkliga sociala aktiviteter. Hjälp din tonåring att förstå att Facebook är bra, så länge den används på ett ansvarsfullt sätt och inom rimliga gränser. Det kan hjälpa honom att bli mer förståelse och kompatibel när du införa regler och gränser på sin Facebook-användning.