XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Hur får Athletic ben för Män

Atletisk ben på en man säga något om en kille. De talar om sin kärlek till sport och fitness och hans vilja att gå den extra milen, bokstavligen. Cyklister, friidrott, gymnaster, fotboll och fotbollsspelare alla har väl utvecklade ben; inte bara från sin sport, men från sin utbildning. Om du vill utveckla idrotts ben, engagera sig i en workout plan som liknar en idrottsman.

Steg 1

Få din utrustning tillsammans innan varje träningspass. Värm upp i minst fem till tio minuter med dynamiska övningar som joggning på plats, jumping jacks eller gå utfall.

Steg 2

Utför lägre kroppsstyrketränings träning två dagar i veckan, på icke-konsekutiva dagar, för att förbättra definition. Inkludera övningar för att rekrytera dina quadriceps, hamstrings, glutes och kalvar. Införliva förening och isolerade övningar i benet träning. Börja träningen med sammansatta eller flera gemensamma övningar som stimulerar flera muskler samtidigt; dessa inkluderar skivstång knäböj, benpress och hantel utfall. Avsluta träningen med isolerade övningar för att aktivera enskilda muskler; dessa inkluderar sittande hamstring lockar, förlängningar ben och sitter vadpress. Arbeta dig upp att utföra varje övning för fyra uppsättningar av 10 till 12 repetitioner över tiden.

steg 3

Delta i vecko sprint övningar för att utveckla dina quadriceps, hamstrings, glutes och kalvar. Gå till din lokala park eller high school spår. Värm upp genom att jogga ett varv runt banan eller runt parken omkrets. Utför en 100-meters rak sprint. Öka antalet sprintar som din styrka och uthållighet förbättras; och vila i 60 sekunder mellan sprintar om du gör mer än en.

steg 4

Utför en vecka plyometric träning för att skulptera din lår, rumpa och kalvar. Kör en mängd explosiva rörelser som hopp knäböj, hoppa utfall, kraft hoppar och enda ben humle. Arbeta dig upp till tre till fyra uppsättningar av 15 till 20 repetitioner över tiden.

steg 5

Ta minst en dag ledigt från träningen för att ge dina muskler en chans att återhämta sig.

steg 6

Äta tillräckligt med kalorier för att stödja din träning rutin, men se till att de är rätt typ av kalorier. Skäm bort dig i näringsrika, livsmedel fiberrik och hälsosamma fetter. Bo väl hydrerad hela tiden.

varningar

  • Kontrollera med din vårdgivare innan du påbörjar ett träningsprogram för första gången eller om du har varit borta från träningsprogram för en stund, eller om du har några kroniska hälsoproblem.