XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur hitta hörapparater till bästa pris (Var kan man köpa hörapparater)


Den hörapparater köpprocessen innebär i allmänhet du och din audionom. Först måste du ett hörseltest, och då skulle prova olika hörapparater för att se vilken som är bättre för dina behov.

Dessa är några tips om hur och var man kan hitta hörapparater på budgeten.

Instruktioner

1 Läs om de professionella riktlinjer för att köpa hörapparater. American Academy of Audiology ger konsumenterna en professionell guide. Guiden "Välja Hearing Aid" beskriver stegen i köpprocessen och hur man väljer den bästa hörapparaten.

2 Hörsel Planet.com erbjuder en konsumentguide som kan laddas ner. Den här guiden ger jämförelse för olika modeller av hörapparater. Med hjälp av den här guiden kan du jämföra funktioner och alternativ för varje utfrågning modell stöd och få pengar besparingar.

3 Federal Trade Commission eller FTC erbjuder en publikation, "goda råd om hörapparater". Denna guide förklarar var man kan köpa hörapparater och provanställningar. FTC rekommenderar att ha en utvärdering utfrågning först innan du köper en hörapparat.

4 Betrakta alltid Amerika Hears.com att hitta hörapparater. Detta är också en tillverkare av digitala hörapparater. Det säljer endast de hörapparater som är konstruerade och tillverkade av företaget. Eftersom det tillverkar hörapparater och även säljer dem direkt; det kan erbjuda pengar besparingar till konsumenterna.

5 Prova återförsäljare Hörapparater wholesale.com att köpa en hörapparat. Denna butik säljer bakom hörapparater örat och i kanalen hörapparater till grossistpriser för barn och vuxna. Du kan köpa direkt och få en full garanti.