XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man använder Cytomel att gå ner i vikt


Cytomel är ett syntetiskt sköldkörtelhormon som ökar kroppens ämnesomsättning, som accelererar kalorier bränner. Bodybuilders har länge använt drogen för att behålla sin ton och form. På senare tid har Cytomel ordinerats för att bekämpa fetma med lyckat resultat, tillsammans med en hälsosam diet och en regelbunden motion regim under ledning av en läkare.

Instruktioner

Hur man använder Cytomel att gå ner i vikt

1 Rådgör med en läkare innan du tar något viktreduktion läkemedel. Cytomel är en kraftfull sköldkörtelhormon som är nästan alltid föreskrivs i små doser - 25 mikrogram (mikrogram) eller mindre per dag. En del av Cytomel behandlingsplan bör omfatta ett träningsprogram anpassat till individens förmåga.

2 Följ instruktionerna som tillhandahålls av läkaren och aldrig överstiga den föreskrivna doseringen. Även erfarna idrottare som använder Cytomel börjar med en daglig dos av 25 mikrogram och sakta öka dosen under flera dagar till en vecka. Tar mer än 100 mikrogram av Cytomel per dag kan ge upphov till toxiska nivåer av sköldkörtelhormon. Enligt Food and Drug Administration, sköldkörtelhormoner "bör användas med stor försiktighet" hos patienter med kardiovaskulära sjukdomar, särskilt hjärtats kranskärl och särskilt med äldre patienter.

3 Öka effektiviteten av Cytomel genom att dividera den dagliga dosen i tre separata doser konsumeras med jämna mellanrum under dagen. Läkare rekommenderar vanligtvis konsumerar hormon före måltid för att förbättra kaloriförbränningen effekter av Cytomel.

4 Sluta ta Cytomel när din läkare leder dig att göra det. Patienter som tar en sköldkörtelhormon såsom Cytomel ska sluta efter högst 6 veckor och upphör att använda hormonet under minst 2 månader efteråt. Detta hjälper kroppen metabolisera resterande Cytomel hormon och håller patientens sköldkörteln från att sakta ner produktionen av kroppens naturliga sköldkörtelhormon.

Tips

  • En 20-minuters promenad tre gånger i veckan som en del av en plan för viktreduktion kommer att ge betydande kardiovaskulära fördelar och hjälpa bränna kalorier tillsammans med metabolismen effekterna av läkemedel såsom Cytomel. Din läkare kan bedöma om en mer ansträngande träningsprogram, såsom gymnastik, stretching och yoga eller jogging kan vara lämpligare att din fysiska förmåga och mål.