XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man använder Ginger att förbättra din hälsa


Ingefära är en aromatisk krydda som har stora hälsoeffekter för allt från åksjuka och mag lättnad till att lindra artrit smärta. Du kan administrera ingefära i en mängd olika sätt och, på toppen av allt detta, gör det en läcker Förutom att många middag förrätter och desserter. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man använder ingefära för att förbättra din hälsa.

Instruktioner

Hur man använder Ginger att förbättra din hälsa

1 Grate färsk ingefära i kötträtter att hjälpa till med reumatoid och kronisk artrit smärta. Rapporter notera att 100 procent av patienter med muskel obehag eller svullnad erfarenhet lättnad när de börjar äta små mängder av färsk ingefära dagligen. Dessa siffror är ganska svårt att argumentera med.

2 Ta en daglig dos av ingefära i en vitamin eller kosttillskott. Gingeroler, som är den huvudsakliga aktiva komponenten i ingefära, tros bidra till att förhindra colo-rektala och äggstockscancer. Ta ingefära i en bilageblankett hjälper kroppen få gingerols så snabbt som möjligt.

3 dryck ingefära te att stärka immunförsvaret. Du kan göra din egen ingefära te genom att placera torkad ingefära i en te boll och stöpning det i kokande vatten.

4 Grate färsk eller torkad ingefära på risrätter innan du går på långa resor. Detta kan bidra till att minska åksjuka och har visat sig fungera bättre än de ledande receptbelagda läkemedel.

Tips

  • Rådgör med din läkare innan genomföra alla dessa metoder på en gång. Det kan vara ett sätt för dig att arbeta ingefära i din kost utan att äta och dricka det hela tiden.