XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man använder maskros att behandla akne


Acne är ett pinsamt och obehagligt hudåkomma som kännetecknas av finnar och ibland finnar i ansiktet, bröstet och / eller rygg. Ytan orsaken till akne är igensatt hårsäckar och porer. Men det finns också system orsaker till akne som kan behandlas genom att avgifta kroppen. Du kan använda maskros att avgifta kroppen naturligt och stimulera nödvändiga kroppsfunktioner för att behandla och förebygga akne.

Instruktioner

1 Starta en maskros terapi som varar fyra till sex veckor att förbättra funktionen av det lymfatiska systemet, matsmältningssystemet, levern och njurarna. Maskros är tillgängligt i en mängd olika preparat.

2 dricka maskros te regelbundet för att återgå normal leverfunktion. Levern är ansvarig för behandlingen av gifter våra kroppar absorberar dagligen. När organet inte fungerar, är dessa gifter utsöndras genom huden snarare än genom matsmältningssystemet. Detta orsakar akne och andra hudproblem.

3 Använd 1-2 tsk. maskros tinktur för att behandla förstoppning. En naturlig laxerande, är fördelarna med maskros koncentrerad till alkoholbaserade tinktur för omedelbar verkan. När du är förstoppad, är levern tvingas arbeta hårdare, vilket betyder att det kan inte fungera ordentligt.

4 Använd maskros kapslar för att balansera hormoner, särskilt under tonåren när båda hormonella förändringar och akne är vanliga. Levern är tänkt att neutralisera överskott hormoner. När det inte fungerar som den ska, är de hormoner lagras på andra ställen, såsom hudceller. Hormoner som lagrats i hudcell kan främja talg överproduktion, som orsakar akne i hårsäckarna.

5 Ändra din kost för att förhindra dålig leverfunktion och framtida akne. Fet mat kan överbelasta levern, vilket gör det oförmöget att fullständigt avgifta kroppen och neutralisera dina hormoner. Begränsa fettintag att göra det lättare för levern att göra sitt jobb.

Tips

  • Alla beredningar av maskros har samma förmåner. Välj beredningen du gillar bäst eller använda en kombination av preparat.
  • Det är viktigt att öva god hygien för att behandla och förebygga acne. Tvätta ansiktet för att ta bort smuts och olja uppbyggd och exfoliera regelbundet för att hålla porerna och hårsäckar fria från överflödig hud.
  • Undvik din exponering för gifter för att hjälpa levern arbeta mer effektivt. Äta ekologiska livsmedel kan begränsa din exponering för bekämpningsmedel och tillväxthormoner.
  • Intag av maskros kan orsaka diarré och magbesvär. Balansera ditt intag av maskros förberedelser för att maximera fördelarna och minimera biverkningar.