XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man använder svankstöd


Svankstöd är konstruerad i bilsäten och kontorsstolar för att ge lägre ryggstöd till personer som tillbringar mycket tid med att sitta. Stöd för nedre delen av ryggen bidrar till att förbättra din hållning, hälsa ryggraden och kan hjälpa dig att undvika många andra skador i samband med dålig svankstöd. Många människor inte justera och använda sin stolens svankstöd, vilket leder smärta och skada. Ta reda på det rätta sättet att ställa in stolen för att maximera din svankstöd.

Instruktioner

1 Kontrollera svankstödet på stolen. Ryggstödet bör överensstämma med den naturliga kurvan av nedre delen av ryggen utan något utrymme mellan. Detta tar bort trycket ryggraden och ryggmusklerna.

2 Ställ in svankstödet på stolen genom att vrida en ratt på undersidan av stolen, om det finns. En knopp som är idealisk för en stol som används av flera personer. Vrid ratten tills ryggen passar med ryggstödet.

3 Sitt i stolen och undersöka andra aspekter av din hållning. Även om du har justerat svankstöd, kan du vara att lägga till stress nedre delen av ryggen på andra sätt. Se till att du sitter med fötterna på golvet med ryggen och axlarna mot stolen. Axlarna bör mjukas upp, och höfterna bör vara något högre än knäna. Böj knäna bör också vara bekväm.

4 Förbättra ryggstöd i en stol som inte har svankstöd genom att placera en hoprullad T-shirt eller handduk bakom nedre delen av ryggen.

Tips

  • Ta en 10-minuters paus från att sitta varje timme för att undvika ryggskador eller stelhet.