XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Vänster förmak utvidgningen är en betydande riskfaktor för förmaksflimmer, en farlig och svår att behandla arytmi i hjärtat, vilket gör en person utsatt för stroke. Vänster förmak utvidgningen har en stark koppling till högt blodtryck och fetma. Dessa är behandlingsbara villkor, som mycket lättare korrigerade än förmaksflimmer, så behandlar vänster förmak utvidgningen kan förhindra en mer allvarlig hjärtåkomma.

Instruktioner

Hur man behandlar vänster förmak Utvidgningen

1 Minska i vikt om övervikt och bibehålla hälsosam vikt. Fetma är en viktig faktor i utvecklingen av vänster förmak utvidgningen.

2 Ta statin medicinering, under en läkares omsorg, för att minska risken för att utveckla AF (förmaksflimmer). I en studie från 2004 som presenterades vid hjärtrytmen Societys 25: e årliga vetenskapliga konferensen, fann forskarna att statiner minskade risken för AF hos patienter med vänster förmak utvidgningen, särskilt de över 65 års ålder.

3 behandla högt blodtryck. Högt blodtryck är en signifikant riskfaktor vid utveckling av vänstra förmakets utvidgningen, tillsammans med fetma. Motion, hälsosam kost, inte röka, och med högt blodtryck medicin är alla sätt att behandla högt blodtryck.

4 Ta betablockerare, under en läkares vård, för att förhindra förmaksflimmer när vänster förmak utvidgningen är närvarande, i synnerhet efter hjärtkirurgi. Betablockerare anses både säker och effektiv.

5 Ta magnesium, fleromättade fettsyror och kortikosteroider under en läkares vård. Enligt National Institutes of Health, medan inte mycket data är tillgängliga, verkar det de kan vara till hjälp för att förebygga AF, tillsammans med betablockerare.