XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man dödar Toe svamp med vitlök


Tå svamp orsakar inte bara smärta och fula tånaglar, men kan i slutändan leda till förlust av dina tånaglar. Om du har missfärgade, förfallna och / eller förtjockade tånaglar, vidta omedelbara åtgärder för att skydda hälsan hos dina fötter. Lager upp för era ansträngningar att bekämpa tå svamp på din mataffär avdelning producerar. Samma fränt doftande vita lampor som används i skräckfilmer för att driva bort vampyrer kan också köra iväg skrämmande utseende tånaglar.

Instruktioner

En uppmärksam på foten hygien. Om du dusch på offentliga platser, använd gummi flip-flops. Om du tränar yoga, ta med egen mat till klassen. Detta kommer att hjälpa dig att undvika antingen förvärra svampen eller sprida det till andra. Torka fötterna ordentligt efter dusch eller bad. Undvika att bära strumpor som passar för hårt eftersom detta kan fälla bakterier. Om du svettas kraftigt i fötterna, försöka ändra strumpor oftare.

2 Skala vitlök handskar och krossa med en plan yta av stor kniv, eller använd en vitlökspress. Applicera krossad vitlök till den drabbade regionen. För att hålla krossad vitlök på plats, dra på dina strumpor eller linda tårna med gasväv. Bär vitlök i flera timmar.

3 Ta bort strumpor eller bandage och rengör fötterna. Bada fötterna i 50/50 blandning av äppelcidervinäger och varmt vatten kommer att tjäna det dubbla syftet att avlägsna vitlök lukt och påskynda läkningsprocessen som ättika är ett annat hem botemedel mot svamp tillstånd.

4 Fortsätt denna behandling i en vecka.

5 Kontakta läkare om tillståndet kvarstår även efter hem behandling. Tånagel svamp förekommer oftare hos män med diabetes och / eller perifer kärlsjukdom. Även andra tillstånd, såsom psoriasis, kan se ut ungefär till tå svamp. Försöker vitlök och andra huskurer kan inte skada, men inte ignorera långvarig eller återkommande problem i samband med fötterna.

Tips

  • En annan utmärkt hem botemedel mot tå svampen är att gnida tea tree olja grundligt över hela nageln och nagelband region. Andra ämnen som har rapporterats för att bekämpa tå svamp innefattar en salva av örter echinacea och goldenseal, samt extrakt av olivblad, oregano och grapefrukt utsäde.
  • Lukten faktorn är den enda sidoeffekten av att använda vitlök externt. Om du också tar vitlök internt för att öka kroppens motståndskraft mot infektioner och för att förhindra cancer, nationella center för komplementär och alternativ medicin varnar att vitlök kan blodförtunnande - på samma sätt som aspirin - och kan störa effekten av vissa HIV-behandling läkemedel.