XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Många människor som diet och motion ofta felaktigt kasta försiktighet till vinden samma ögonblick som de går på semester. Att stanna på en diet på semester, till ditt slutmål gå ner i vikt.

Instruktioner

1 Titta på dina portioner och lyssna på din kropp. Många människor som har svårt att bantning helt enkelt inte sluta äta, även när de känner sig fullt ut. Kroppen är försedd med ett hormon som kallas "leptin" som gör det möjligt att veta när du har fått nog att äta. Att stanna på en diet på semester, lyssna på din kropp och spara resterna för senare.

2 dricka alkohol med måtta. När du dricker överdrivet, dina homeostatiska processer tenderar att kastas ur smäll. Homeostasis är kroppens sätt att hålla ett jämviktstillstånd. Medicinskt sett denna idé gäller på många sätt, men bara tänka på det som din kropp typ av att hålla sig till vad den vet. Om du är ständigt berusad eller surrade på semester, kan din kropp misstolka nervsignaler som kan leda till att du förstöra någon diet framsteg eller konsistens du kanske redan har uppnått fram till en viss punkt. Tänk och dricka med måtta för att vara säker på att hårt arbete är inte ångra.

3 Gör ett schema och vara aktiv. Försök att hålla en plan om hur du tänker att tillbringa dina dagar på semester. Du kommer att vara mindre benägna att bli uttråkad och äter för mycket. De flesta semester fläckar hjälpa människor med resvägar och hjälper dem att upptagen. Var noga med att gå, cykla eller åka till platser du behöver för att gå, om du kan.

4 Ge dig själv fuska dagar. Innan du går på semester, se till att schemalägga bantning fuska dagar, men du tror att det passar in på dig. Vissa människor schema extra sömn eller en ibland pizza, till exempel. Detta inte på något sätt antyder att du bör ha fritt spelrum att göra vad du vill, men du kommer att vara mindre benägna att gå ut en diet på lång sikt.

Tips

  • Försök att inte låta någon bantning bakslag förstöra din välförtjänt god tid.
  • En kost journal fungerar precis som en stock eller kontur. Använd en att hjälpa dig själv stanna på uppgiften.
  • Bli inte förvånad om människor försöker avråda dig från att fastna till en diet på semester. Se till att du har en positiv stödsystem, särskilt om din kost är medicinskt nödvändigt.