XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man handskas med att vara liten och nätt


Att handskas med att vara petite kan vara en utmaning. Tänk om svårigheter när det gäller att köpa kläder, skor och vara bland dem som är mycket längre än dig. Det kan även bli obehagligt, särskilt när människor gör kommentarer som verkar roligt för dem, men är faktiskt kränkande för dig. Men att vara petite inte behöver vara allt frustration.

Instruktioner

1 Du kan lita på dig själv. Vet att även om du är petite, har du andra stora tillgångar - din personlighet, talanger och förmågor. Tro på dig själv och din egen värd. När du har god självkänsla, kan ingen ta det ifrån dig. Detta är det första du måste odla och din ultimata försvar.

2 Upprätthålla en bra känsla för humor och inte tar illa lätt. Ta inte andra kommentarer på din petite storlek att vara en förolämpning eller avsikt att håna.

3 Le och låt din underbara personlighet lysa. Folk kommer att gilla dig för vem du är.

4 Var inte rädd eller generad för att be om hjälp för att hämta saker som är utom räckhåll. Folk är glada att hjälpa och du kommer att göra nya vänner.

5 Söka butiker som säljer kläder och skor som kan passa din kroppsform och ta fram det bästa av dig. Handla tidigt för din garderob behov som dessa storlekar tenderar att köra ut snabbt.

6 Ha roligt att vara petite; Tänk på dem som önskar att de är i dina skor. Var tacksam för det du har.

7 Tänk alla har sina egna utmaningar, även icke-petite människor. Vi har alla att lära sig att älska oss själva och andra för vilka de egentligen är.