XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man köper en Reiki Table


Reiki terapi innebär en överföring av energi från utövaren till kunden för att slappna av kunden och främja läkning. Medan en Reiki tabell är inte alltid nödvändigt - du kan utföra en Reiki behandling med kunden stående eller sittande - det kan visa sig vara en god investering om du är en certifierad Reiki terapeut och du vill ta på klienter i en yrkesroll. Vara beredd att spendera flera hundra dollar på ett minimum.

Fördelar och nackdelar med tabelltyper

Tänk på vad du gillar och ogillar om budskap och Reiki bord du har sett eller varit på dig själv. Vissa massagebänkar kan fungera som Reiki tabeller, men det betyder inte att bara någon meddelandetabellen kommer att göra. Överväga om du vill ha en öppen nackstöd eller ingen nackstöd alls eftersom du kommer att ge dina kunder med kuddar. Överväga om du vill tabeller som bor i ett stycke eller de som låter dig glida ut sektioner eller vila kundens ben på separata byglar. Gör en lista över alla funktioner som du vill ha i din Reiki tabellen så att du enkelt kan avfärda dem som inte uppfyller dina krav.

Tabell Material och design

Enligt Reiki tro, vissa material främja energiflödet bättre än andra. Exempelvis kan trä absorbera för mycket negativ energi, medan metall bidrar till att öka flödet av din energi. Välj ett bord med en metallbas, om du inte vill att salvia träbordet ofta för att ta bort gifter. Håll området under tabellen klar. Inte välja meddelande tabeller full av barer och stöd under tabellen. En Reiki terapeut behöver området under bordet för att vara tydlig när hon sitter och utför behandling.

Bärbar eller Stabil

Satsa på portabilitet, beroende på din Reiki praktik. Om du reser och behandla kunder på resande fot eller du besöker kundernas hem för att behandla dem, en Reiki bord som lätt kollapsar och färdas väl är ett måste. Om du utför behandlingar endast från kontoret eller hemmet, är portabilitet inte en fråga, och du kanske kan välja större, mer stabila konstruktioner.

jämförelse Shop

Jämför priser och recensioner. När du har en klar uppfattning av tabellen som du ser, gör en online-prisjämförelser och översyn sökning. Specialitet butiker samt några större kedjor lager Reiki tabeller och har online recensioner. Du kan också besöka online Reiki communities och fråga andra terapeuter vad de gillar och ogillar om deras bord. Du behöver inte spendera en stor summa pengar, särskilt om du hittar en billigare konstruktion som andra Reiki proffs har kommit överens om kommer att tjäna. Dock vara försiktig om att spara pengar genom att köpa begagnade Reiki tabeller, eftersom de kan vara smutsiga eller trasiga.