XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Hur man rengör Hockey Gloves

En hockeyspelare handskar är hans slinkiest bit av redskap. Till vissa hockeyspelare, illaluktande handskar är inte en dålig sak och istället en symbol för hårt arbete. Vissa spelare använder en illaluktande handske som ett vapen mot motståndare i en manöver som kallas "ansikte tvätta", där en spelare gnuggar sina handskar över en motståndares ansikte. När det stank är för mycket för dig att hantera, men är det dags för deodorizing skadekontroll.

Steg 1

Häng dina hockey handskar på slutet av ett kvastskaft så fort du kommer hem från praktiken eller ett spel. Detta tillåter luft att cirkulera inuti handskarna så att handskarna torra och inte bli en grogrund för bakterier som är ansvariga för hockeyhandske stank.

Steg 2

Deodorize och desinficera hockeyhandskar genom att spraya dem i och utanför med ett desinfektionsmedel spray att döda bakterier, speciellt sådana bakterier som meticillinresistenta Staphylococcus aureus. Använd en spraydesinfektion säljs sportartiklar butiker för hockey redskap eller en hushålls desinfektionsmedel spray. Oavsett vilken desinfektionsmedel spruta du väljer, kontrollera märkningen för att säkerställa att det är effektivt mot MRSA. Environmental Protection Agency visar desinfektionsmedel som är godkända för användning mot MRSA.

steg 3

Häng handskar tillbaka på tork efter att du spraya dem.

steg 4

Rengöra hockeyhandskar som proffsen genom att ta dem till en kommersiell sportutrustning renare. Vissa människor tvätta sina handskar hemma, men det är inte en bra idé eftersom tvättning hockey handskar i ett hem tvättmaskin och handtvätt dem i en balja med såpvatten tillåter för mycket vatten att komma in i de inre skum delar av handskar, vilket gör handskarna är mottagliga för mögeltillväxt. städare sportutrustning använda speciellt utformad utrustning för att rengöra och desinficera handskarna utan att skada dem. Fråga din lokala sportaffär för att hänvisa till en sportutrustning renare, om du inte känner till en.

varningar

  • Spelare i kontakt sport har en ökad risk att utveckla MRSA och andra multiresistenta bakterieinfektioner på grund av den täta nära kontakt mellan spelarna med hudskador, enligt en studie publicerad i Journal of Athletic Training. Regelbunden användning av desinfektionsmedel bidrar till att minimera riskerna av att contracting farliga bakterieinfektioner.

tips

  • Hålla din hockeyhandskar torr är ett av de bästa sätten att minimera lukt och förhindra tillväxt av bakterier.

Saker du behöver

  • broomstick
  • spraydesinfektion