XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man reparerar Lägre proteser


En lägre protes är en precisionsprotes apparat tillverkad i ett dentallaboratorium under ledning av en legitimerad tandläkare. Liksom alla tand apparat, kan en lägre protes bryta. Även tandproteser fix-it kit säljs i apotek, är det oklokt att försöka reparera själv. Endast en licensierad tandläkare bör göra reparationer på en lägre protes för att passa patienten hade innan brott är passformen han kommer att ha efter reparationen. Hem reparationer ofta leda till att patienten behöver att spendera pengar på en ny protes när en han hade fortfarande var bärbar.

Instruktioner

1 Planera ett möte med tandläkaren som gjorde proteser. Om detta tandläkaren inte längre är lokal, kan de flesta tandläkare göra protes reparationer. Den vanligaste avbrott i en lägre protes är rätt i mitten mellan de två framtänder, där akryl är den tunnaste.

2 Anländer till tandläkarens vid tidpunkten, och glöm inte att ta med protesen. En protes reparation utnämning är vanligtvis tidigt på morgonen som proteser skickas ut om det är en reparation en tandläkare kan inte göra på plats.

3 Ge protesen till tandläkaren och låta honom kontrollera det. Han kommer ofta försöker bitarna i munnen även om de bryts att få en aning om varför protesen gick sönder.

4 Låt tandläkaren att ta ett avtryck av den undre åsen av ben; Detta kommer att hjälpa honom att göra nödvändiga reparationer till den trasiga protes. Protesen kommer boka om du tillbaka till kontoret sent på eftermiddagen för att plocka upp den reparerade protes.

5 tillbaka till kontoret på utsatt tid för att hämta den reparerade protes. Området där protesen bröt syns inte, med undantag för nya akryl som kan vara pinker än den äldre akryl. Tandläkaren kommer att försöka protesen i och se till att den passar lika bekvämt som det gjorde innan. Om inte, kommer han att göra vissa justeringar för att korrigera där akryl kan vara skarp eller alltför tjock tills det sitter som förut.