XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Varje år tusentals människor påverkas negativt av översvämningar. Fördrivna familjer, kämpar för att omgruppera efter en översvämning, lämnas ofta utan att ens ett osynligt problem väsentligheter. Tillgodose behoven hos dessa individer, i synnerhet i en utbredd katastrof, tar en samordnad insats av många frivilliga och humanitära organisationer. Medan kontanta gåvor är att föredra i alla katastrofsituation, ofta behövs donationer av varor och förnödenheter. De med ett överflöd av försiktigt begagnade kläder kan överväga att bidra dessa poster till offren. Innan du skickar kläder donationer, bör du vara medveten om några tips för att göra den största användningen av era bidrag.

Instruktioner

1 Överväg fraktkostnader. Donera kläder till översvämningsoffer kan faktiskt kostar en humanitär organisation mer än värdet av bidraget om sjöfarten är överdriven. Håll transportkostnader låga genom att donera till katastrofoffer nära hemorten om möjligt.

2 Tänk på regionala förutsättningar. Skicka lämplig klädsel för området och säsongen. Vinterjackor eller varma tröjor är inte lämpliga för fördrivna Floridians i sommarhettan, även om du har ett överskott av dessa att donera. Ge vad som kommer att användas och att det behövs.

3 Donera endast ren, kvalitet objekt. Nästan varje serviceorganisation får ett överskott av skadade, smutsiga eller på annat sätt oanvändbara varor. Sortering eller rengöring donationer tar värdefull tid och pengar på den del av dessa humanitära grupper. Se till att allt du erbjuder är funktionsdugliga, fri från smuts och tårar. Objekt som skor eller strumpor bör paras och fästa vid varandra så att de inte separeras i övergången.

4 Skaffa en förteckning över specifika artiklar som behövs från en lokal källa om möjligt. Kyrkor i närheten av katastrofer ofta kommer att ha ett register över artiklar som individer behöver. Ringa runt och se om du kan hitta en kyrka som medhjälp översvämningsoffer. Du kanske kan skicka dina varor direkt till kyrkan för sin utbetalning. Skicka bara vad som behövs. Donera återstående kläder till en serviceorganisation i ditt område. Frälsningsarmén och Goodwill välkomna vanligtvis dessa poster.

Tips

  • Sälj dina artiklar om du inte kan hitta en källa nära katastrof att ta donerade kläder. Ge pengar du har gjort till välgörenhet som amerikanska Röda korset eller söka efter en på Charity Navigator.org. Alternativt kan du köpa små mängder av förbrukningsprodukter som schampo, tandkräm, deodorant eller blöjor för översvämningsoffer med garage försäljningsintäkterna. Dessa är lättare att transportera och det är mer troligt att hitta en grupp villig att acceptera denna typ av en donation. Kontrollera med tidningar som omger området översvämning för donation resurser.
  • Gåvor till Goodwill och Frälsningsarmén skapa arbetstillfällen och hjälpa behövande i lokala befolkningar.
  • Håll reda på dina donationer för skatteändamål.