XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Det kommer en tid när din eltandborste kommer inte längre att göra jobbet åt dig. När batterierna på din Sonicare Elite har använt det sista av sin laddning, är det dags att göra sig av med batterier och köpa en ny Sonicare Elite. Ta bort batteriet ordentligt för att återvinna dem, de behöver inte vara i land fills.This är reccomended förfogande metod Sonicare, även om det kommer att skada tandborsten.

Instruktioner

1 Ta Sonicare Elite bort av laddningsstation och slå på toothbrush.Keep tandborsten på tills batteriet är helt urladdat. Du kan behöva stänga av tandborsten på och av för att säkerställa att batteriet är helt dött.

2 Wedge en skruvmejsel under sido av gummiproppen belägen mellan tandborsthuvudet och handtaget på Sonicare elit. Skjut skruvmejseln nedåt till pop proppen ur handtaget. Toppen av din pensel kommer loss och kan tas bort från handtaget.

3 Skjut manschetten på botten av borsten och placera den på toppen av den återstående Sonicare handtaget. Rotera manschetten moturs tills du känner insidan av handtaget börjar lossna. Dra upp på manschetten och den inre delen av Sonicare kommer att släppas.

4 Titta på batteriet på insidan av kretsar och märker att den hålls inne av en liten plastbit på varje sida. Sätt din skruvmejsel i utrymmet mellan batteriet och höljet och rotera. Plasten kommer att spricka upp och batteriet kommer att glida ut ur Sonicare.

Tips

  • När bort kan en Sonicare batteriet inte bytas ut. Endast göra detta när enheten har slutat fungera och du vill göra sig av med batteriet på rätt sätt.