XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man tar bort gifter från kroppen


Gifter bygga upp i kroppen och för att bibehålla en sund kropp och vikt du vill ta bort dessa toxiner. Varje dag du intag gifter från luften som du andas och mat som du äter. Denna artikel kommer att beskriva hur du tar bort gifter från kroppen.

Instruktioner

1 Det första steget till att ta bort gifter från kroppen är att göra en parasit rengöra. Parasiter är i livsmedel människor äter och i luften, även om du har en hälsosam diet du har parasiter i tarmarna. Det enda sättet att ta bort dessa parasiter är att göra en parasit rengöra. En riktig parasit rengöra tar en månad att göra. Du kan hitta parasiten rengöringsprodukter i hälsokostbutiker eller genom att utföra en sökning på Internet för "parasit rengöra".

2 Det andra steget är att göra en lever detox. Levern filtrerar allt som går in i kroppen. Med tiden gifter bygga upp och levern kommer inte att fungera så effektivt som det är tänkt. Detta kommer att lämna ett giftiga bygga upp i kroppen som kommer få dig att gå upp i vikt i nedre delen av magen. Du kan få lever detox produkter på hälsokostbutiker eller genom att utföra en sökning på Internet för "lever detox".

3 Det tredje steget är att göra en kolon rengöra. Avfall byggs upp i din kolon kan bli påverkade. Detta kommer att orsaka din kolon att bli backas upp, vilket också kan leda till att du gå upp i vikt. Det enda sättet att ta bort detta påverkade avfall är att göra en kolon rengöra. Du kan hitta kolon rensningen produkter på hälsokostbutiker eller genom att utföra en sökning på Internet för "kolon rengöra produkter".