XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man undviker bakterier i Public


Så oattraktiv som det kan vara, är verkligheten handtagen en livsmedels vagnar, bensinpumpar och rull räcken är smutsiga. Virus och bakterier finns överallt och folk runt om i världen tar akt i den mörka skuggan av MRSA, Staphylococcus, Salmonella, Listeria, E. coli O157, Campylobacter och Clostridium perfringens.
Vissa bakterier är en nödvändig del av livet. Det finns omkring 200 arter som lever i symbios på människokroppen och utföra nödvändiga uppgifter, såsom att äta döda hudceller. Människan har fler bakterieceller på dem än det finns mänskliga celler. Du kan dock inte leva inuti en plast lindade bubbla eller förbli hus bunden, så det blir klokt att ta några försiktighetsåtgärder och spara en dyr resa till ER.

Instruktioner

Hur man undviker bakterier i Public

1 Var en förebild. Lär god hygien i hemmet och i skolan. Barn lär sig snabbt och kommer att efterlikna handhygien vanor, särskilt om en förälder eller lärare visar dem "varför" och "hur" de kan framgångsrikt hålla irriterande bakterier borta.
Var dina händer för den tid det tar att sjunga "Happy Birthday" två gånger.
Lär barn och vuxna för att täcka sina munnar och undvika att placera sina fingrar i munnen eller ögat.

2 För att öppna dörren badrum allmänheten från insidan, ta en bit hushållspapper, sedan göra sig av med den på rätt sätt.
Istället för att använda handen för att spola en offentlig toalett, använd din fot eller en onödigt handduk.
De flesta livsmedelsaffär ger blekmedels våtservetter i entrén; ta en på väg in i butiken. Torka handtaget och tillhörande områden och sedan använda en annan en på händerna.
Efter att ha besökt en offentlig tillställning där du skakade en hel del händer, tvätta noga innan du lämnar händelsen. Det är lätt att förorena ratten för nästa förare.
På vägen hem, hålla fingrarna ur munnen och inte gnugga trötta ögon.

3 Tvätta färskvaror som om familjens liv berodde på det. En vänlig nötkreatur kan ha lämnat en "gåva" på otvättade råvaror. Främmande patogener ofta lifta i produceragången.

4 Om du föredrar en jacuzzi, vara säker på att det har bibehållits på rätt sätt. När programmet avslutas, ta en renande tvål, skölj-off dusch.
Bleach kan inte döda varje patogen.

Tips

  • När du har en kall, ofta tvätta telefon, kylskåp handtag, dörrhandtag och sådant. Om någon nära dig sneeezes, lämna rummet tills luften försvinner. Tvätta händerna ofta under dagen. Håll några sanitära våtservetter i din plånbok, skola box eller handväska Antimicrobial lotion är bra, men kan överutnyttjas.
  • Bensinpump handtag har använts av hundratals bra folk innan du. Akta dig för varuhusrullhandtag. Den rostfria disk på en inre snabbmat take-out kan vara mycket förorenat. Groceryvagn hanterar även hysa farliga bakterier; mestadels avföring. Akta dig för toalettspolning handtag och lyfta sätet. Akta dig för badrum dörrhandtag. Slå på vattnet i en offentlig toalett med en hand handduk.