XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man undviker HINI influensapandemi Panic


Nyheten är fylld med berättelser om den hotande tillkännagivandet att H1N1 eller svininfluensan snart kan höjas till en pandemi status. Vi översvämmas av de medicinska konsekvenserna av detta virus och sätt att hålla föroreningar borta. Detta är bra information men vi måste också tänka på hur man undviker HINI influensa pandemi panik för att hålla vår mentala hälsa intakt genom denna svåra tid, så att vi kan möta alla utmaningar som kan komma vårt sätt på grund av detta influensautbrott.

Instruktioner

1 Det första steget i hur man undviker HINI influensapandemi panik är att inse att en offentliggörandet av en pandemi av Världshälsoorganisationen inte kommer att innebära slutet på världen. Den sista influensapandemi var 1968 så utbrott som man kan vi stå inför verkar vara en del av en cykel som händer vart fyrtio år eller så.

2 Utbilda dig själv om pandemier och detta H1NI virus genom att hålla dig uppdaterad om de senaste fakta om denna influensa. Do not get all information från media. För giltig information och uppdateringar går http://www.who.int/csr/disease/swineflu/en/index.html på datorn sökfältet.

3 Följ alla förslag om hur man kan undvika HINI influensa såsom handtvätt bor ett sätt från trångt inomhus händelser etc. äta hälsosam mat och komma ihåg att även om vissa kallar detta svininfluensa får vi höra att det är säkert att äta fläsk .

4 För att hålla din mentala hälsa intakt och bidra till att undvika H1N1 influensapandemi panik hålla upptagen med andra aktiviteter som du tycker om så att du inte fokuserat helt på denna influensautbrott. Kom ihåg att träna. Om du inte känner dig bekväm att gå till gymmet nu ta långa promenader och träning i hemmet. Njut av din familj och tar tid att ha kul och komma ihåg det gamla talesättet att skratt är den bästa medicinen.