XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur man undviker Vattenförgiftning (Vattenförgiftning)


Under de senaste åren fler och fler människor blir medvetna om vattenförgiftning, också ofta kallas vatten förgiftning. Vattenförgiftning är när den mänskliga kroppen har för mycket vatten jämfört med elektrolyter. Vattenförgiftning kan leda till döden, och berättelser om vatten förgiftning har orsakat uppståndelse under de senaste åren. Läs vidare för att lära mer om hur man undviker vattenförgiftning.

Instruktioner

1 Först inte panik. Inse att för de flesta friska människor, är mycket osannolikt vattenförgiftning om du nästan försöker förgifta själv. Uttorkning är en mycket mer troligt problem. Om du är törstig, du är i någon fara för vattenförgiftning. Inte ens i närheten.

2 Vatten berusning är när mängden vatten i kroppen är enormt (och onaturligt) obalanserad jämfört med elektrolyter i kroppen. Detta är varför många idrottare som sportdrycker, eftersom de bidrar till att upprätthålla den balansen. Även med endast vatten, vanligtvis någon måste vara mycket sjuk, chugging en löjligt mängd vatten i en mycket kort tid, eller i en ansträngande idrottstävling (maraton eller triathlon nivå) för att ha någon oroa vattenförgiftning alls.

3 har aldrig dricksvatten tävling. De flesta fall av vattenförgiftning hänt att folk försökte dricka 2-3 liter i fem eller sex minuter. Se också till att ha sportdrycker under en stor händelse eller utbildning - som ett maratonlopp eller triathlon. Dessa är de mest sannolika skäl att drabbas av vattenförgiftning.

4 Det är verkligen så enkelt. Njurarna hos en normal frisk person kan bearbeta en liter vatten en timme lätt. Så länge du inte binge eller göra något dumt, bör du kunna undvika vattenförgiftning.

Tips

  • Dricka några sportdrycker under dagar där du kommer att ha en hel del ansträngning.
  • Förvara inte chugging vatten om du inte är törstig alls.
  • Gå aldrig en vatten chugging tävling.
  • Om du känner dig yr, uppsvälld, och illamående, sök omedelbart medicinsk hjälp.