XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Hur många kalorier per kilo i vikt?

De flesta av världens använder det metriska systemet. USA är ett av de få länder - tillsammans med Liberia och Burma - som fortfarande använder det engelska systemet av vikter, ett system som även den engelska har övergett.

formeln

Ett kilo motsvarar 2,2 lbs. Det tar en nettoförlust på 3.500 kalorier för att förlora ett pund i vikt, enligt "Recept för Nutritional Healing." Multiplicera 3500 med 2,2, och du upptäcker att du måste skära ut 7.700 kalorier för att förlora 1 kg i vikt.

Real Math

Den svåraste delen av denna matematik är att räkna ut hur man faktiskt subtrahera kalorier från din midja. Om du eliminera 550 kalorier per dag, kommer du att förlora cirka 0,5 kg per vecka.

Beräkna dina förluster

Om du väger 68 kg, kan du bränna 235 kalorier per dag genom att gå på 3 km / h under ca 60 minuter. Du måste skära ut de återstående 315 kalorier per dag genom att eliminera kalorier från din kost eller genom att delta i mer rigorösa aktivitet. Flera online räknare, såsom en på diet och motion Idag, kan du använda antingen engelska eller metriska systemet för att uppskatta hur många kalorier du bränner i olika fysiska aktiviteter.