XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hur tidigt får man graviditetsillamående?


Mer än hälften av gravida kvinnor får graviditetsillamående. Denna graviditet sjukdom kan hända på morgonen eller på kvällen. Graviditetsillamående beskrivs som en illamående känsla eller kräkningar. Orsaken till graviditetsillamående är en ökning av hormonerna i kroppen. Det finns huskurer som hävdar att bota graviditetsillamående. Vissa kvinnor går hela graviditeten utan att uppleva denna sjukdom.

tecken

De flesta kvinnor kommer att vakna upp runt den femte eller sjätte graviditetsveckan och känner mig väldigt illamående, eller kommer de att kräkas. Detta är en av de första tecknen på graviditet.

Tid

Graviditetsillamående kan pågå under hela graviditeten. Men bara de flesta kvinnor har graviditetsillamående under en längre tid än två månader.

Hjälp

Den bästa hjälpen du kan ge dig själv är att knapra på några salta kex, eller salt chips, när du först vaknar --- innan du kliver ur sängen. Hoppa inte över några måltider. Ät mindre måltider ofta under dagen i stället för två eller tre stora måltider.

problem

Graviditetsillamående är inte skadligt för din eller ditt barn. I själva verket kommer många läkare hävdar att bli sjuk är ett tecken på att barnet mår bra. Men om din kräkningar blir svår, kanske du har utvecklat hyperemesis graviditet. Denna sjukdom bör behandlas av en läkare omedelbart.

andra tips

Vitamin B-6 och pepparmintste kan vidtas för att bota symptomen på graviditetsillamående. Det finns också särskilda rotskott på marknaden kallas Preggie Pops som är formulerade för att bota illamående.