XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Det har varit mycket skrivet om riskerna för blodpropp under långa flygningar. Det har även funnits lag passar in mot flygbolag för att placera passagerare i riskzonen för lungemboli från djup ventrombos (blodproppar som bildas i venerna av kalvar och in i lungorna). Men forskare i Nya Zeeland nyligen avslutat en studie av patienter med blodproppar och upptäckte att det inte var flygblad som har förorsakats den största risken.

Instruktioner

1 Inse att även om det finns en ökad risk för blodproppar bildas på grund av de villkor som uppkommit under en lång flygning, ( "ekonomiklass syndrom") statistiskt den vanligaste omständighet i samband med blodproppar arbetar på ett jobb där man sitter för långa sträckor . I mars 2007, New Zealand Medical Journal rapporterade att i en studie av 62 personer som får tillträde till djup ventrombos (DVT), en tredje, 34%, hade nyligen tillbringat en längre tid sitter vid sina skrivbord. Endast 21% hade nyligen tagit en lång flygresa.

2 Förstå att forskarna känner den ökade förekomsten av DVT i samband med arbete följer vissa förändringar som har noterats inom arbetsplatsen. Det är dessa ändringar som bör undvikas.

3 Hoppa inte över pauser eller spendera raster sittande vid skrivbordet. Få upp, gå i åtminstone fem till tio minuter.

4 inte äta lunch sitter vid skrivbordet. Få upp, gå utomhus eller till någon plats bort från skrivbordet. Om du måste äta vid skrivbordet, åtminstone ta en paus med en fem till tio minuters promenad.

5 Sitt inte längre än en timme rakt utan stående, stretching, och flytta runt stolen.

6 Överväg andra förebyggande åtgärder om du är en arbetare som sitter under långa perioder och är i en grupp med risk för blodproppar, kvinnor östrogen till exempel. Dessa steg inkluderar bär milda stödstrumpor, sträcka på benen varje timme, undvika alkohol och ta en daglig aspirin.