XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Ägglossningen ett absolut måste när man försöker bli gravid. Det finns två saker som måste hända för att föreställa sig ett barn: En livskraftig ägg måste släppas, och spermier måste uppfylla det ägg. Detta kan vara svårare att tid än det låter. Kvinnor är inte alla lika. Inte alla kvinnor har perfekta 28 dagars cykler, och de som gör kanske inte har ägglossning 14 dagar i sin cykel. Pinpointing ovulation emellertid inte behöver vara en fullständig gissningslek. Det finns vissa tecken och symptom som kvinnor upplever omedelbart före eller under ägglossningen. Du kan använda dessa symptom för att bli gravid, eller gör precis tvärtom. Vissa par använder ägglossning symptom för att förhindra graviditet. Hursomhelst, kommer den här guiden visar hur du känner när en kvinna har ägglossning.

Instruktioner

1 Tryck på ditt livmoderhalscancer vätska genom att placera två fingrar på utsidan av slidöppningen. Ta fingrarna framför ansiktet och titta på dem. Sprid dem något. Har livmoderhalscancer vätska liknar rå äggvita? Kan du sträcka ut den mellan fingrarna utan att bryta den? Om svaret är ja, kan du ägglossning.

2 Känn din underkläder för väta. Cervical vätska är inte alltid klar och elastisk under ägglossningen, men vaginalvätska är alltid den regnigaste under ägglossningen. Vet vad som är normalt för din kropp. När dina underkläder är den regnigaste, har du förmodligen ägglossning.

3 Känn dina bröst för ömhet. Under ägglossningen, bröst blir ömma vid beröring. I Faktum är att vissa kvinnor upplever smärta även när du tar en dusch. Denna ömhet bör försvinna efter cirka två eller tre dagar.

4 Bestäm om du känner smärta på ena sidan av buken. Många kvinnor, men inte alla, uppleva ett symptom som kallas "mitt smärta." För några timmar på dagen en kvinna ägglossning, kan hon känna en svag värk på ena sidan av magen. Många tror att det är hennes känsla själva frisättning av ägget.

5 Titta på magen för att se om du är uppsvälld. Uppblåsthet är det värsta under ägglossningen. Är byxorna hårdare än normalt? Kan du fortfarande knapp dina jeans? Om inte, kan du ägglossning.

Tips

  • Ett ägg är enda hållbara under omkring 24 timmar efter ägglossningen. Normalt kan dock spermier leva i upp till fem dagar i äggledarna. Detta innebär att din fertilitet fönster är faktiskt ungefär sex dagar lång.
  • Vissa ägglossning symptom får inte förekomma för alla kvinnor. Använd inte detta som primär metod för födelsekontroll.