XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Information om muskelsystemet

Muskelsystemet är en av de största och viktigaste kroppens system. Det finns tre typer av muskler som finns i hela kroppen: skeletal, hjärt- och glatt muskulatur. Muskelsystemet fungerar för att göra det möjligt för kroppen att producera rörelse och gör att våra inre organ att fungera som de ska. Muskelsystemet är involverat i nästan varje funktion i kroppen, inklusive funktion av hjärtat, andningen, matsmältningen och regelbundna dagliga aktiviteter såsom promenader och löpning.

Skelettmuskel

Skelettmuskulaturen är knutna till ben och är under både frivillig och ofrivillig kontroll. Skelettmuskulaturen genom frivillig kontroll är de som kan aktiveras som en individuella behov och önskemål. Ofrivilliga muskler kontrolleras utan tanke och i allmänhet fungera under längre tid än de under frivillig kontroll. Ett exempel på ofrivilliga muskler är de som styr hållning. Musklerna fungera i par tillsammans med ett annat muskler för att producera rörelse. En muskel rör sig benet i en riktning och den andra muskeln rör sig benet i den motsatta riktningen. Finns det över 650 skelettmuskler i hela kroppen och alla dessa varierar i storlek.

Hjärtmuskel

Hjärtmuskel finnas endast i hjärtat. Hjärtmuskeln klassificeras som en ryckning muskel, vilket betyder att den bara kontrakt i korta, enkla sammandragningar. Denna typ av muskler är under ofrivillig kontroll och har egenskaperna hos både smidig och skelettmuskulaturen. Enligt "The Atlas of Anatomy", den hjärt musklerna på ett organiserat sätt och reglera hjärtslag. Hjärtmuskeln kan sträcka som glatt muskulatur och kan dra ihop sig som skelettmuskulatur.

Glatt muskulatur

Glatt muskulatur återfinns i de inre organen, längs mag-tarmkanalen och i livmodern. Musklerna är under ofrivilliga kontroll och automatiskt kontrolleras av nervsystemet. Musklerna är involverade i funktioner såsom matsmältning, blåskontroll och andning.

Ligament och senor

Ligament och senor är mycket lika i sin struktur och smink, men är mycket olika i sina specifika funktioner. Både ledband och senor är starka skivor av bindväv. Ligament är ansvariga för att fästa ben till ben. Senor är ansvarig för att fästa muskler till ben. Fysisk träning kan stärka senor och deras anknytning till ben, vilket bidrar till att undvika skador.

muskel Hälsa

Alla muskler minskar naturligt i storlek och styrka med åldern. Regelbunden motion kan bidra till att upprätthålla muskeltonus och styrka. Rätt kost, dricka tillräckliga mängder vatten, att få lämplig och regelbunden vila och minska stress också bidra till att upprätthålla en hälsosam muskelsystemet.