XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Kajennpeppar Lemon Diet


Master Rengör diet utvecklats av Stanley Burroughs är en kalorifattig diet som tar bort gifter från kroppen genom att ersätta dina måltider med en blandning av cayennepeppar, citronsaft och lönnsirap i vatten. Denna typ av kost sänker dramatiskt din dagliga kaloriintaget till 600 till 1200 kalorier, rodnad din kropp av avfall medan bantning dig ner på grund av brist på mat. Innan vi går på denna diet, är det oerhört viktigt att prata med din läkare om dess säkerhet, eftersom kost kan vara skadligt för din hälsa om du lider av diabetes eller hjärtsjukdomar.

Ease-I period

Lättheten perioden av dieten efterlyser att begränsa din livsmedelskonsumtion till frukter och grönsaker för de första 2 dagar för att minska mängden stress på kroppen från kost. Ta bort bearbetade livsmedel och kött från dig diet, och begränsa ditt intag av mat till frukt, grönsaker och begränsad mängd kolhydrater. Juice dina frukter och grönsaker på den andra dagen, och dricka den blandade mix 6 till 10 gånger dagligen för att upprätthålla vitamin och näringsintag.

Master Rengör

Blanda 3 liter renat vatten med 2 tsk cayennepeppar, 12 till 14 matskedar lönnsirap, och 12 matskedar färskpressad citronsaft. Drick blandningen 10 till 12 gånger om dagen, eftersom blandningen kommer att vara den huvudsakliga källan till dina näringsämnen och kalorier. Denna diet innehåller mest C-vitamin, och bör användas i högst 3 till 4 dagar på grund av brist på näring. Även kosten föreslår vistas på regimen för 10 dagar, är det inte säkert att beröva din kropp av livsmedel under längre tidsperioder. Blanda två teskedar av organiskt havssalt med 1 liter filtrerat vatten och dricka hela blandningen på morgonen, och en annan liter av blandningen på kvällen. Detta kallas ofta saltvatten flush, eftersom det spolar avfall från kroppen. Lösningen får dig att ha vattnig avföring, vilket innebär att du bör vänta minst en timme innan du lämnar ditt hem.

Ease-out-period

När du har nått önskad vikt, eller nådde antalet dagar din läkare rekommenderar att man använder dieten, måste du för att underlätta ur Master Rengör genom att vända den lätthet perioden. Dryck blandade frukter och grönsaker den första dagen av den enkla löpt ut, följt av tillagade och råa frukter och grönsaker den andra dagen. Den tredje dagen kan du starta din vanliga kost för en hälsosam balans av frukt, grönsaker, komplexa kolhydrater och magert kött. Komplexa kolhydrater finns i hela korn livsmedel, inklusive bröd, flingor och pasta samt grönsaker.