XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Kan du bli av med mannen bröst med överkroppen pass?

Om mannen bröst påverkar ditt utseende, kanske det är dags att bli av med dem. Spot minskning inte är möjlig överflödigt bröstet fett kommer bara försvinna om du minskar din totala kroppsfett. En hälsosam kost, regelbunden cardio och hela kroppen styrketräning kan göra susen. Din rutin kan inkludera överkroppen övningar som riktar dina bröstmusklerna under fettet. När överflödigt fett är borta, kommer du att vara kvar med en väldefinierad, smalare bröstet.

Utföra Cardio för Kalori Burn

Konditionsträning bränner kalorier som bidrar till kalori underskott som behövs för att gå ner i vikt; det tar en daglig underskott på 500 kalorier för att förlora ett pund i en vecka. De flesta former av hjärt engagera de stora musklerna i nedre delen av kroppen, men vissa former engagera också överkroppen för optimal kaloriförbränning. Boxnings träning med tunga väskor, mål vantar eller hastighets påsar fungerar hela kroppen, liksom simning, rodd, med hjälp av en elliptisk med rörliga handtag, promenera eller jogga med en betoning på att pumpa armarna, eller spela tennis eller badminton. American Heart Association rekommenderar 30 till 60 minuter av hjärt på de flesta dagar för att gå ner i vikt.

Inkludera bänkpress

Experter rekommenderar hela kroppen styrketräning på två till tre dagar i veckan. Dessa övningar stimulerar muskelvävnad som ökar din vilande ämnesomsättning och främjar kaloribrännskada. Muscle tar också upp mindre plats i än fett, så du förlorar inches av flab från bröstet. Skivstång bänkpress kan vara en del av överkroppen träning. Forskning av det amerikanska rådet om Motion visade denna övning att vara den mest effektiva i att knyta de bröstmusklerna. Under bänkpress du möta upp på en bänk och håll en skivstång med utsträckta armar ovanför bröstet. Du sänker vikten till höger ovanför bröstet, sedan tryck upp igen. Slutföra två eller tre uppsättningar av åtta till 12 reps.

Utföra Dumbbell Chest Flyes

Till skillnad från bänkpress, som också engagera dina triceps och axlar, hantlar bröst flyes isolera bröstmusklerna, vilket gör dem göra det mesta av arbetet. Under den här övningen är att möta upp på en bänk med armarna utsträckta uppåt, hålla en uppsättning av hantlar ovanför bröstet. Rotera dina händer så handflatorna mot varandra och sedan sänka armarna ut till sidorna. När överarmarna är parallella med golvet, tillbaka vikter till startpunkten genom att göra en kramas rörelse med armarna. Gör detta åtta till 12 gånger för två eller tre uppsättningar.

Införliva Kabeldelningsfilter

Kabel korsningar är en annan ACE-rekommenderat övning som kan vara en del av överkroppen träning. Under denna övning du använder en korsad kabel maskin med kablar som högt över huvudet. Du sedan vända bort från maskinen, tag ett handtag i varje hand och ta på en delad hållning. Att engagera bröstet, dra handtagen mot varandra framför bröstet, samtidigt som armbågarna lätt böjda. Korsa ena handen över den andra och verkligen känna sammandragning i bröstet, innan du släpper spänningen och återvänder till utgångspunkten. Två eller tre uppsättningar och åtta till 12 reps bör ha bröstet brännande.