XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Kanel & amp; Honung Detox Diet

Det är söt och kryddig, och ett utsökt sätt att starta och avsluta dagen. Och enligt LoveToKnow webbplats, förespråkare av honung och kanel detox diet hävdar att det hjälper till att förhindra ansamling av fett. Medan kraven låter overkligt, det finns en liten sanning till idén att kanel och honung kan hjälpa dina ansträngningar viktminskning, men en balanserad kost är fortfarande det mest effektiva sättet att gå ner i vikt och behålla den. Kosten kan inte vara säkra för alla, så tala med din läkare först.

diet Detaljer

Den detox dryck innehåller bara honung, kanel och vatten, som du kombinerar, koka och filtrera i en kopp att dricka - krävande en halv kopp av blandningen 30 minuter före frukost och en annan halv kopp 30 minuter innan sängen. Några recept rekommenderar att du använder rå honung för att förbättra näringsinnehållet i din drink och vissa typer av kanel, som kan innefatta Ceylon kanel eller indonesiska kanel.

Påståendena

Kosten påstående är att drycken hjälper kroppen att bekämpa ansamling av fett och hjälper dig att förlora 3 till 5 pounds i en vecka utan att göra några andra ändringar i din kost. Tanken är att det antioxidant innehållet av honungen hjälper kroppen att fungera bättre, medan kanel stöd i blodsockerkontrollen för att främja viktminskning. Men LoveToKnow säger bevis till stöd för viktminskning och detox påståenden är bara anekdotiska.

Viktminskning Link

Trots att bevisen är begränsad, kan honung och kanel erbjuda någon hjälp när det kommer till viktminskning. En studie 2012 publicerades i "Diabetic Medicine" fann att kanel kan bidra till att främja viktminskning, men det noteras att de studier som ingår i granskningen var bara provrör och djurstudier och humanstudier fortfarande var nödvändiga för att validera krav. En liten studie från 2008 att titta på effekterna av honung på kardiovaskulära riskfaktorer i en grupp överviktiga och feta personer tyckte att honungen bidragit till att främja en mild viktminskning.

detox Tvist

Som en detox, är kanel och honung dricka mycket mindre användbar. Det finns inga bevis för att någon dryck hjälper kroppen göra sig av giftiga ämnen, konstaterar Kidshealth. Njurarna och levern, så länge de inte skadas av sjukdom, hjälper kroppen processen och eliminera skadliga ämnen naturligt. Dessutom, detox dieter är inte säkert för någon med en kronisk sjukdom som diabetes eller hjärtsjukdomar. Om du vill förbättra kroppens förmåga att detox själv, rekommenderar Kidshealth en hälsosam kost som har låg fetthalt och mycket fibrer.

Saker att tänka på

Även om du kanske tänker på honung och kanel som säkra livsmedel att äta, de är inte OK för alla. Barn mindre än ett år bör inte ges honung, rå eller pastöriserad, på grund av risken för infektion med botulism. Kanel har både östrogen, vilket innebär att det är som östrogen och antiöstrogen verkan, så du bör använda det med försiktighet om du är känslig för hormoner, föreslår Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.