XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Kännetecken för våldsamma Män


Vare sig de är våldsamma mot flickvänner, fruar, familjemedlemmar eller deras barn, är det viktigt att ha en stark medvetenhet om de gemensamma personliga egenskaper och karaktärsdrag som ofta förknippas med våldsamma män. Män som är våldsamma följer ofta liknande beteendemönster, och som ett resultat delar en mängd olika personliga drag.

impulsivitet

Impulsivitet är en egenskap som ofta är kopplad till våldsamma män. Våldsamma män kan ha svårt att uppnå stabilitet i livet och ofta rör sig från jobb till jobb, stad till stad och vän till en vän.

Manipulation

Våldsamma män har också ofta manipulativa och kontrollerande personligheter. Ett vanligt exempel på en manipulation taktik som används av våldsamma män är konstant (och ibland tvångs) övervakning och förhör av en partners beteende, handlingar och vistelseort. Den våldsamma mannen feigns "oro" för sin flickvän som en förklädnad för kontroll han försöker utöva.

Svartsjuka

Extreme svartsjuka är en mycket vanligt tecken på en våldsam man. I motsats till vad vissa människor kan tro, dock är svår svartsjuka ingalunda en indikation på sann omsorg och kärlek. Med våldsamma män, kan svartsjuka peka på possessiveness och brist på självkänsla.

snabb Engagemang

Våldsamma män kan också ta en relation till nästa nivå mycket snabbt. Om en man är bisarrt upptagen med att etablera ett officiellt "åtagande" i ett förhållande (även från början), kan det vara ett tecken på att han har missbruk tendenser (eller åtminstone kommer i framtiden).

Herravälde

Om en man försöker blockera en kvinna från att ha sitt eget liv, han visar några tecken på potentiella framtida våld. Våldsamma män försöker ofta att förhindra att deras partner från att ha eget liv som ett sätt att kontrollera dem. Om en man sätter ofta en kvinnas vänner och familjemedlemmar ned (utan någon uppenbar anledning alls), kan han försöker uppmuntra henne att klippa en del människor ut ur hennes liv. Att göra detta garanterar att han kommer att få större kontroll över henne i framtiden.

Över Känslighet

Våldsamma män är också benägna att överreaktioner och att vara alltför känslig. Vare sig det är stress hänföras till arbete eller få en fortkörningsböter, dessa typer av män är ofta snabba att ilska och raseri. Om en man är arg och triggad, även i situationer där andra människor skulle "bara ta itu med det", säger han kunde bli våldsam.

förolämpningar

Om en man förringar hela tiden och förolämpningar andra, kan det tyda på att han har våldsamma tendenser. Detta kan innebära allt från att kalla en fru "fett" eller "ful" under en uppvärmd argument att ringa ett barn en "idiot" när han får en "B" på en vetenskap test.

Humörsvängningar

Våldsamma män kan också vara mycket lynnig, och oförutsägbart så. Om en dag en man är alla leenden och positiv, och nästa dag utan märkbar anledning han plötsligt uppträder i en flyktig och grymt sätt, kan han vara våldsam.