XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida

Hormonbehandling är en typ av behandling där hormoner anrikas för att förbättra hälsa och välbefinnande. Det är en ganska selektiv typ av terapi, eftersom det endast riktar sig till särskilda villkor som har diagnostiserats med en hälso-expert. Denna behandling anses vara en sista utväg för patienter som genomgår behandling, som processen att hormonbehandling är inte bara komplicerad, utan också dyr.

Syfte

Hormonbehandling ges till personer som lider av vissa hälsoproblem, såsom cancer och hormonell obalans. Denna typ av behandling fungerar för att förbättra funktionen av hormoner, och för att underlätta kroppens läkningsprocessen, så småningom att behandla den underliggande sjukdom. Andra typer av hormonbehandling inkluderar de som tjänar till att bevara ungdom och vigör genom att öka cellprestanda, hålla kroppen resistenta mot sjukdomar och förhindra tecken på åldrande från att bli synliga.

Kostar

Kostnaden för hormonbehandling kan variera mycket beroende på orsakerna till behandling samt den typ av behandling som används. Grund hormon förbättring är relativt dyrt om deltagaren använder det för kosmetiska ändamål eller som ett sätt att hålla ungdomlig. Tvärtom kan hormonbehandlingar för patienter och personer med hormonella brister cancer vara ganska kostsamt. Behandlingar av denna typ består av en lång process av terapi som kräver betalningar som ska göras i hela.

typer

I allmänhet finns det två typer av hormonbehandling. Den första är hormon förbättring, som administreras med kapslar eller tabletter. Förstärkare bidra till att öka styrka och muskeltillväxt, samt förhindra processen för oxidation inuti kroppen. Dessa används vanligen för att hålla en ung och frisk, undvika de typiska effekterna av åldrande. Den andra typen av hormon förbättring är intravenös hormonbehandling, som är avsedd för personer som lider med terminal sjukdomar och medfödda hormonell obalans. Denna metod kan endast börja med godkännande av en utsedd läkare.

effekter

När det används på rätt sätt, är hormonterapi visat sig vara effektiva med lite mot inga biverkningar. Behandlingar arbeta effektivt för att hjälpa deltagarna att återfå styrka och välbefinnande, som biträder kroppen i sin naturliga läkningsprocess genom att tränga in i insidan av celler och reaktivera celltillväxt, reparation och förnyelse. Hos cancerpatienter, detta fungerar för att öka kroppens naturliga försvar, medhjälp i kampen mot sjukdomen.

risker

Medan hormonbehandling är säker och effektiv, som består av praktiskt taget inga risker när de används på rätt sätt, tar hormonförstärkare i stora mängder kan leda till allvarliga hälsorisker. En överdos av orala hormonbehandlingar kan vara dödligt, oversaturating kroppen med förbättringar cell. Kontinuerlig hormon intag kan också försvaga immunsystemet, eftersom hormonerna behöver extra energi för att fungera som bäst, driver immunsystemet till det yttersta.