XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Lista över mager fisk

Översikt

Lägg fisken till din vecka meny plan att lägga till variation, smak och hälsosamma näringsämnen. Enligt USDA, inklusive fisk i din kost en till två gånger i veckan kan öka ditt intag av hälsosamma fetter, som enkelomättade och fleromättade fetter. USDA rekommenderar fet fisk som lax, öring och sill oftast. Mager fisk inte har så många hälsosamma fetter som fet fisk.

Gädda och Pike

Lista över mager fisk

Gädda och gädda är både sötvattensfisk. Gädda är den minsta i gädda familjen, vanligtvis inte mer än 3 pounds. Pike är i allmänhet 10 pounds., Men en del kan väga så mycket som 30 till 60 pounds. Gädda och gädda är benfiskar du kan förbereda med de flesta tillagningsmetoder. Köttet tenderar att torka ut lätt, så det är bäst att använda fuktiga tillagningsmetoder, såsom ånga. Det finns mindre än ett gram fett i en 4-ounce. servering. Pike har ungefär en tredjedel av den dagliga rekommenderade mängden fosfor. Fosfor är viktigt för metaboliska funktioner i kroppen.

atlantisk soldatfisk

Lista över mager fisk

Atlantisk soldatfisk är en saltvatten fisk från Nya Zeeland. Det är lågt i fett och har en mild smak och fuktig konsistens. Atlantisk soldatfisk har mindre än 1 gram fett per 3 uns. servering kokta. Den har en neutral smak och tar på smak från många olika rätter. Denna fisk smakar bäst när kokt, bakad, pocherat eller stekt. Kom ihåg, stekning kan lägga till extra fett.

Porgy

Lista över mager fisk

Porgy är en saltvattenfisk finns över hela världen. Det har många ben i hela köttet. Välj större fisk för en bättre kött till ben förhållande. Porgy är också känd som SCUP. Den har 3 gram fett per 3-ounce servering kokta. Porgy har ungefär en tredjedel den dagliga rekommenderade mängden av niacin. Niacin är viktigt för energi och metabolism funktioner i kroppen.

Röd fisk

Lista över mager fisk

Kungsfisk är också känd som röda trumma. Det är en saltvattenfisk hittades nära USA och Mexiko. Den har en söt mild smak och anses vara en mager fisk. Det är mindre än 5 gram fett per 3-ounce servering.

Röd snapper

Lista över mager fisk

Röd snapper är en mager saltvatten fisk med mindre än 2 gram fett per 3-uns. Den har en söt, mild smak och en fast, fuktig konsistens. Sann röd snapper har en ljus röd hud och vitt kött. Eftersom det är så populärt, många andra snappers felaktigt som röd snapper. Röd snapper är en bra källa till selen med mer än 75 procent av det dagliga rekommenderade mängden. Selen är en potent antioxidant.

Rock Cod

Lista över mager fisk

Rock torsk är en saltvattensfiskar. Köp fryst eller färsk torsk. Det är en mager fisk med mindre än ett gram fett per 3 uns. Mindre fiskar är vanligtvis mer anbud än större fiskar. Torsk är en bra källa till selen som har mer än hälften det rekommenderade dagliga intaget. Selen är en antioxidant med cancer stridsförmåga.