XXXXX.com  Home
janahernette.com  Huvudsida
Magkramper Efter Crunches

Crunches skulle visa sig vara en utmaning för magmuskulaturen, men de bör inte orsaka kramper eller smärta. Se till att du utför dina crunches med rätt teknik och överväga att införliva ytterligare övningar som är effektiva på att utveckla din mage. Om du fortsätter att lida kramper efter crunches, finns det några tekniker som du kan använda för att minska risken för kramper och lindra kramper när de inträffar.

Orsaker till Kramper

Magen muskelkramp kan orsakas av uttorkning eller muskeltrötthet. Enligt American Academy of ortopediska kirurger, en brist på elektrolyter på grund av uttorkning kan leda till muskelkramper. Denna risk ökar när du har gjort crunches i varmt väder. Muskeltrötthet på grund av dålig konditionering kan öka risken för överansträngning som i sin tur tär en muskel syretillförsel och orsakar en kramp.

Behandlings Kramper After Crunches

Om din mage börjar kramp efter crunches, kan du bidra till att minska den kramp genom att omedelbart statiskt sträcker mage. Vänd över så att du ligger på träningsmatta sidan nedåt. Placera händerna på mattan direkt under dina axlar. Förläng armarna att lyfta bröstet och axlarna upp från golvet så att du känner en dragning i magen. Håll stretch i 30 sekunder. Du ska känna kramp gradvis avta. Vila en stund och sedan upprepa, utför sträckan tre gånger.

kritan Technique

Minska risken för kramper genom att utföra crunches på rätt sätt och vid en lämplig frekvens och volym. Gör crunches högst tre dagar per vecka och med en vilodag i mellan. Utför en till två uppsättningar av 15 till 20 reps, vila 30 till 60 sekunder mellan när de utför flera uppsättningar. För att kunna utföra crunches, ligga på rygg på en träningsmatta med fötterna förhöjda ovanpå en bänk eller stol. Dina höfter och knän bör placeras på en 90-graders vinkel. Låsa fingrarna och placera händerna bakom huvudet. Curl framåt för att lyfta din överkropp från golvet så högt du kan samtidigt hålla korsryggen på mattan. Sänk din torso tillbaka till golvet för att slutföra ett rep och upprepa. För att minska svårigheterna med det arbete och därmed sänka dina chanser att drabbas av kramper, utföra övningen med armarna i kors över bröstet.

förhindra cramping

Enligt American Academy of ortopediska kirurger, vissa människor presdisposed till upplever kramper. Bidra till att minska risken för kramper efter crunches genom att dricka vatten regelbundet under hela dagen innan du tränar. Dessutom, ta fem till tio minuter för att värma upp med promenader eller jogging innan crunches. När du komma i bättre form, kommer dina chanser att drabbas av kramper minskar. Ge din mage tid att anpassa sig till utbildning genom att börja med en till två uppsättningar av 15 till 20 reps och sedan öka din träning volym och intensitet gradvis.